x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţeta zilei: Somon cu sos de măsline

Reţeta zilei: Somon cu sos de măsline

03 Apr 2019   •   20:30
Reţeta zilei: Somon cu sos de măsline

Ingrediente:

1kg somon, 90g pate de măsline cu capere și anșoa,150g unt, 60 ml vin, 150g orez, 50g ceapă

Mod de preparare

Somonul se pune la cuptorul încins la 170 de grade timp de 20 de minute. Într-o crăticioară se pune vinul alb, apoi se agaugă untul, și pasta de măsline. Orezul se pune la fiert cu ceapa, iar la final se agaugă o lingură de unt. Pentru plating este nevioe de un inel de montaj pentru a așeza orezul. Se servește fierbinte cu un pahar de vin alb. Pofta bună!

×
Subiecte în articol: Somon cu sos de măsline