Ingrediente:
✽ 300 g spaghete
✽ 700 ml suc de roșii
✽ 30 ml ulei
✽ o ceapă
✽ un cățel usturoi
Pentru chiftele:
Citește pe Antena3.ro
✽ 200 g carne de porc tocată
✽ 50 g pâine
✽ un ou
✽ 2 fire pătrunjel
✽ sare
✽ piper
Mod de preparare:
Ceapa și usturoiul fin tocate se pun la călit în ulei. Se toarnă apoi sucul de roșii, se acoperă și se lasă la foc mic pentru 40 de minute. Se amestecă carnea cu miezul de pâine înmuiat, oul, pătrunjelul tocat, sare și piper. Se modelează chifteluțele care se pun în sosul de roșii. Se lasă 30 de minute la fiert. Se fierb pastele al dente, se pun apoi în sos și se mai lasă împreună 5 minute pe foc.Poftă bună!