Ingrediente: 250 gr tăieţei din făină sau orez, 2 căţei usturoi, 1 ceapă medie, 200 gr ciuperci, 1 morcov mare, 350 gr varză, ½ linguriţă ghimbir praf, ¼ linguriţă fulgi de chili, 8 linguri sos soia, 2 linguriţe ulei susan, 3 linguri ulei măsline, sare.
Mod de preparare: Fierbeţi tăieţeii, tăiaţi varza fideluţă, ceapa şi usturoiul se taie felii subţiri, morcovul se taie fâşii lungi, ciupercile se taie felii mari.
Într-o tigaie adâncă, adăugaţi 2 linguri ulei, usturoiul şi chiliul, pentru un minut. Adăugaţi ceapa şi mai lăsaţi un minut la călit. Adăugaţi restul legumelor, condimentaţi cu sare şi ghimbir şi căliţi şase minute la foc mare. Când sunt gata, scoteţi-le din tigaie.
Adăugaţi în tigaie o lingură de ulei de măsline, adăugaţi tăieţeii şi patru linguri sos de soia. Puneţi legumele peste tăieţei, încă patru linguri sos soia şi lăsaţi un minut la foc mare. Adăugaţi uleiul de susan şi amestecaţi. (e-retete.ro)