REŢETA ZILEI: Yorkshire Pudding (reţetă Jamie Oliver)
INGREDIENTE (reţetă potrivită pentru 12 porţii): ulei de floarea soarelui, 2 ouă mari, 100 de grame făină, 100 de ml lapte, un praf de sare şi de piper.
PREPARARE: Pentru ca reţeta lui Jamie Oliver să iasă perfect e necesar sa fie cuptorul preîncălzit la o temperatură de 225 de grade Celsius. Se adaugă puţin ulei într-o tavă de brioşe, în fiecare compartiment al acesteia. Tava se lasă în cuptor între 10 şi 15 minute pentru ca uleiul să se încingă bine.
Între timp, într-un bol se amestecă ouăle împreună cu laptele, făina şi cu un praf de sare şi piper.
Se scoate cu grijă tava din cuptor, după se uleiul s-a încins bine, şi se pune aluat în fiecare compartiment al tăvii. În cele din urmă, se bagă tava la loc în cuptor pentru 12-15 minute sau până când aluatul devine auriu. Yorkshire Pudding este gata de servit. Poftă bună! (gustarte.ro)

Ştiri din .ro
Mirela Vaida la Te cunosc de undeva!: „E nenorocire! Nu vreau să mai aud de ea în veci!”

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă Stand-up Revolution, la Antena 1
Antena 1 difuzează mini seria „Iisus din Nazareth”, produsă de Franco Zeffirelli
Grecia renunță la carantină pentru turiștii din UE
Cum să asortezi corect perechea de adidași cu rochia preferată

George Tănase intră în pielea lui Michael Jackson pentru un roast istoric la iUmor
Ți-ai propus să redecorezi casa? Află de ce mobila din lemn este cea mai bună alegere!
Chefi la cuțite – lider de audiență Chef Bontea a părăsit platoul Chefi la cuţite la proba amuletei

Chefi la cuțite, lider de audiență! Mihai Bendeac și actorul Radu Micu intră în bucătărie în această seară

La ce servesc rafturile metalice
Cinci trucuri pentru o casă în stil minimalist
Cauti dezinfectantii ideali pentru casa ta? Iata 3 factori de care sa tii cont!

Cum se montează corect aparatul de aer condiționat
6 soluții pentru o casa pe teren mic sau îngust
Chef Bontea şi-a adjudecat aseară o nouă amuletă Andrei Păunescu şi Maria Măgirescu, invitaţi speciali diseară la Chefi la cuţite
