|
INGREDIENTE:
un pachet de foitaj
, 500 g ciuperci
, un piept de pui
, sare
, piper
, doua oua
, parmezan
, 3 rosii
, o legatura de patrunjel
, marar
|
MOD DE PREPARARE
Pieptul de pui se dezoseaza, se spala, se taie fasii subtiri si se pune pe o farfurie. Ciupercile se curata de pielita, se spala si se taie felii.
Se amesteca bine carnea de pui cu ciupercile si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga ouale, jumatate din legatura de patrunjel spalat si tocat. Se dezgheata foitajul, se taie in fasii late de 5 cm, apoi se decupeaza in dreptunghiuri egale ca lungime.
Se pune compozitie pe fiecare dreptunghi si se ruleaza. Se stropeste o tava cu apa rece, se pun pateurile si se introduce tava in cuptorul fierbinte. Dupa ce s-au copt, se scot din tava, se presara parmezan si restul de patrunjel. Se servesc alaturi de rosiile taiate felii.
|
SFAT
In umplutura se poate folosi si marar.
|
BAUTURA: Pinot Gris
|