x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Salată de piept de pui cu grapefruit roz și avocado

Salată de piept de pui cu grapefruit roz și avocado

26 Feb 2016   •   20:30
Salată de piept de pui cu grapefruit roz și avocado

O salată hrănitoare și sănătoasă, pe care o putem mânca fie la prânz fie la cină.

Pentru această salată minunată avem neoie de următoarele ingrediente:

1 piept de pui,
1 ţelină mică,
1 sfeclă roşie mică,
1/2 grapefruit roz,
1/2 avocado,
2 linguri smântână;

maioneză din 2 gălbenuşuri, 200 ml ulei, o linguriţă muştar, sare, piper şi zeamă de lămâie - după gust. 
       
Cum preparăm

Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare, apoi se taie fâşii. Ţelina, sfecla şi avocado, curăţate şi spălate, se taie în beţişoare. Grapefruit-ul se curăţă de coajă şi de pieliţa albă. Se foloseşte numai pulpa tăiată în bucăţi mici. Separat, se prepară maioneza, iar la sfârşit i se adaugă smântâna. Se pune totul într-un bol, se adaugă maioneză, sare, piper şi se amestecă. Salata se va servi rece.

×