Singapore aprobă comercializarea cărnii de pui crescută în laborator
Unul dintre cele mai dezvoltate state ale lumii, Singapore, a aprobat comercializarea cărnii de pui crescută în laborator. Este prima aprobare la nivel mondial de către o țară, a vânzării a ceea ce se numește "carne curată" , anunță start-upul american Eat Just.
Alternativa a fost luată în calcul din cauza îngrijorării oamenilor cu privire la starea de sănătate, mediu și animale. Este produsă din celul crescute în laborator.
"Prima aprobare din lume pentru carnea de calitate ridicată creată pe baza unor celule animale pentru consumul uman deschide calea pentru lansarea comercială la scară largă în Singapore", transmite Eat Just.
Aceasta va fi comercializată sub formă de bucătele de pui. Detaliile nu sunt cunoscute deocamdată dar firma a estimat că fiecare bugată va vosta 50 de dolari.
În prezent se vinde în supermarketuri și restaurante carne produsă din proteine rezultate din plante și care a fost dezvoltată inițial de companiile Beyond Meat Inc şi Impossible Foods.

Ştiri din .ro
(P) Case din containere – potrivite pentru cerințele și nevoile tuturor!
(P) Canapele extensibile și living pe comandă de la MobAmbient
Numărul turiștilor care au vizitat în 2020 Sarmisegetusa Regia, cu 10% mai mic
Certificat energetic: preț, valabilitate și modalitate de obținere

Revoluție în presa română! Jurnalul răstoarnă piaţa de print
Crizantema: de la origine la semnificație
Videochat: între prejudecată și adevăr
Aleg apartament decomandat sau semidecomandat? Care sunt principalele diferențe dintre cele două și cum influențează aceste aspecte prețul locuinței

Top 7 mărci de cafea din București
De neratat! Jurnalul îţi oferă miercuri Ghidul complet al noilor contracte la energie electrică
Prezentatorul Burlacul, Răzvan Fodor: ”Cred în dragoste la prima vedere, dar abia de acolo începe munca!”
