Ingrediente: 180 g file de porc, 20 g sunca presata, 30 g mozzarella, o rosie.
Timp de preparare: 15 minute.
Grad de dificultate: mediu.
Mod de preparare:
Fileul de porc bine batut se da prin ou si pesmet. In mijlocul lui se pune sunca presata si mozzarella. Se strang marginile fileului si se formeaza un cosulet. Se prajeste in ulei timp de sase minute la foc mic. Se scoate, deasupra se presara mozzarella si se adauga pulpa de rosie.
TOP articole pe Jurnalul.ro:
-
-
-
-
-
Parteneri
-
Polițiștii au aflat, în sfârșit, ce s-a întâmplat cu Louisa, o femeie care a fost găsită moartă în casă în 1967
-
Directorul de spital care l-a surclasat pe Sorin Oprescu la anii de pușcărie. Florin Secureanu își deconta bijuteriile, limuzina și călătoriile în jurul lumii
-
”Am luat o pauză”. Vlad Gherman și Oana Moșneagu trec printr-o situație dificilă! Actorul a făcut declarații | FOTO
-
Ședințe de urgență în Europa după ce Ucraina a bombardat Rusia. SUA, Spania, Italia și Grecia au închis ambasadele din Kiev
-
Joe Biden a fost de acord să dea Ucrainei mine antipersonal "în curând". Zelenski s-a angajat să le folosească doar în Ucraina
-
Horoscop financiar pentru miercuri, 20 noiembrie 2024. Berbecii, Racii şi Vărsătorii s-ar putea implica în proiecte noi
-
SCANDALOS Incompetența administrației Fritz a dus la pierderea unei finanțări europene de patru milioane de euro pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” UPDATE Reacția lui Fritz și replica directorului Ovidiu Adam
-
"Tata, nu!" Ultima discuție pe care Igor Cuciuc a avut-o cu Andreea, chiar înainte de Balul Bobocilor. Artistul nu-și poate scoate din minte cuvintele fetei sale
-
Președintele Academiei Române: Numai de o sută de ani noi, românii, suntem învățați că nu ne-am născut să fim slugi – video