BARUL CASEI
Nu doar camara trebuie umpluta cu legume, ci si barul casei. Un pahar de suc natural, rezultat din legume proaspete de sezon, este revigorant si plin de vitamine. Puteti prepara si acasa tot soiul de combinatii de sucuri care vor face deliciul culinar al oaspetilor dumneavoastra. Aparatele electrice de uz casnic (mixerul, robotul de bucatarie, storcatorul de fructe) sunt foarte practice. Ele asigura o amestecare rapida si buna; legumele se strivesc mult mai bine, se omogenizeaza mai bine cu restul ingredientelor si aroma lor va fi mult mai buna. Ele trebuie insa curatate de samburi si taiate in bucati mici, iar lichidele se adauga abia la cateva turatii dupa ce au fost puse legumele.
Se amesteca sucurile cu sare, piper si marar tocat marunt, se lasa la rece si se servesc cu frisca, in pahar.
Suc de morcovi Ingrediente:
Se amesteca bine sucurile cu sarea si cu piperul, dupa gust. Se lasa la rece si se serveste cu cuburi de gheata.
Cocteil de hrean, varza rosie, telina si rosii Ingrediente:
Se amesteca sucul de hrean cu cel de telina, rosii si varza rosie. Se adauga sarea si piperul si se serveste rece.
Cocteil vegetarian Ingrediente:
Morcovii se spala, se taie marunt impreuna cu rosia si se pun in blender. Sucul se toarna in pahare si se adauga cate o felie de lamaie. Se cojeste grepfruitul si se taie in bucati mari, in asa fel incat sa iasa si samburii si se pun in fiecare pahar cate doua-trei. Cocteilul se condimenteaza cu sare.
Suc de sfecla cu hrean si morcovi Ingrediente:
Citește pe Antena3.ro