x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Tocană ardelenească de vițel

Tocană ardelenească de vițel

07 Apr 2016   •   15:20
Tocană ardelenească de vițel

Pentru tocana ardelenească de vițel avem nevoie de următoarele ingrediente:

400 gr carne de vitel
3 cepe
500 gr cartofi
2 morcovi
100 gr mazare
100 ml ulei
100 gr smantana
400 ml supa de oase
sare, piper
boia dulce

Carnea se curata, se spala, se taie in bucati si se inabusa in doua linguri de ulei si putina supa de oase. Ceapa si morcovii se curata, se spala, se taie julien si se inabusa separat, in aceleasi cantitati de ulei si supa. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se stinge cu restul de supa.

Cand s-au fiert legumele, se pun bucatile de carne si mazarea, lasandu-se la fiert inca un sfert de ora.

Intre timp, se fierb cartofii curatati, spalati si taiati in cubulete, in apa cu sare pentru garnitura de cartofi natur.

×
Subiecte în articol: tocana de vitel