x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Un preparat al lui chef Dumitrescu, în meniul unui restaurant din Paris

Un preparat al lui chef Dumitrescu, în meniul unui restaurant din Paris

09 Dec 2016   •   13:55
Un preparat al lui chef Dumitrescu, în meniul unui restaurant din Paris

Celebrul Pomme du Sima, desertul inventat de chef Florin Dumitrescu pentru soția sa, a ajuns în meniul unui restaurant din Paris. George Mihali, unul dintre concurenții din echipa lui Florin din acest sezon, lucrează ca chef la un restaurant din Paris, acolo unde s-a întors după terminarea concursului. Iar ca semn al respectului și aprecierii pe care i-o poartă lui chef Dumitrescu, a decis să folosească rețeta învățată chiar de la el în timpul emisiunii.

„Sper să fie o surpriză frumoasă pentru chef Dumitrescu, am vrut astfel să-mi arăt recunoștința pentru tot ce am învățat de la el și pentru prietenia pe care ne-a arătat-o”, a spus concurentul.

Emisiunea „Chefi la cuțite” își caută în această perioadă concurenții pentru cel de-al treilea sezon. Filmările sunt în toi, astfel că cei trei jurați au parte de noi degustări ne nevăzute. După ce primul sezon a fost câștigat de chef Sorin, iar cel de-al doilea de chef Florin, cuțitele se ascut acum și mai mult. Competiția și preparatele realizate până acum au ridicat mult ștacheta, astfel că cei trei chefi sunt nerăbdători să afle cu ce își doresc concurenții să-i surprindă.    

×