HOROSCOP GASTRONOMIC
Simbolul zodiei, cei doi pesti care inoata in directii diferite, intruchipeaza dualitatea naturii Pestelui. Ceea ce inseamna ca nu este exclus ca ei sa treaca de la o stare la alta, ca intr-o calatorie rapida de la pamant la cer, cei doi pesti simbolizand unul inclinatia catre activitati pamantesti, iar celalalt, inclinatia catre spiritual.
ACVATIC. Fiind un semn al apei, nativul in Pesti va aprecia in mod special fructele de mare si, in general, alimentele cat mai naturale. Rafinamentul pentru el inseamna, inainte de toate, gustul pur, nealterat, si de aici preferinta pentru legumele crude si pentru fructe. Intotdeauna va prefera o masa simpla, compusa dintr-o salata, o bucata de branza si un pahar cu apa unei mese incarcate cu prea multe bunatati. O bucata de peste pregatit cat mai simplu si un pahar de vin alb reprezinta cina romantica perfecta. Si atunci cand intra in bucatarie, Pestelui ii place sa isi puna la treaba imaginatia si de aceea rar se va intampla sa foloseasca vreo reteta. Intotdeauna se va lasa ghidat de instinct. Poate de aceea bucatele pregatite de el ies intotdeauna atat de gustoase. Caci le gateste "cu sufletul".
Hipersensibilitatea Pestilor se poate transforma insa in defect, poate genera depresii ce duc la randul lor la adevarate socuri sufletesti. De aceea, este bine sa evitati excesele de orice fel, cum ar fi cafeaua, si se recomanda sa acordati o atentie crescuta alimentatiei, pentru ca intestinele reprezinta pentru dumneavoastra un adevarat "calcai al lui Ahile".
Citește pe Antena3.ro