x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cupa Alergării – înscrierile se închid pe 31 octombrie

Cupa Alergării – înscrierile se închid pe 31 octombrie

27 Oct 2022   •   19:25
Cupa Alergării – înscrierile se închid pe 31 octombrie

Cupa Alergării, un eveniment sub egida 321sport și #RunningCulture se desfășoară în 5 noiembrie la București și are loc pentru prima dată în format fizic, provoacând alergătorii să își depășească limitele într-un format competițional unic. Înscrierile se fac până pe 31 octombrie.

Evenimentul aduce pe pista de atletism Lia Manoliu din București sportivi amatori și profesioniști.

Competiția va fi împărțită în două faze.

În faza calificărilor, toți participanții vor parcurge 4 probe (de 2 ori 100 metri sprint și câte o dată 400 metri și 5000 metri). În urma calificărilor, participanții vor ști unde vor concura în faza finală:

În Play-off, dedicat celor mai performanți alergători. Aici pot fi atât alergători profesioniști, cât și amatori cu performanțe bune, sau Play-out, dedicat celor care au fost mai lenți în faza calificărilor.

Accederea în play-out este dedicată strict sportivilor amatori.

În faza finală, atât cei din play-off-ul masculin și feminin, cât și cei din play-out vor alerga o singură distanță: 800 metri.

Bonusul participanților este o ședință foto, aceștia urmând a fi fotografiați de Adi Bulboacă, în studioul lui.

Adi Bulboacă este fotograf și membru activ al comunității 321sport, alături de care a terminat primul maraton în 2022, ca pregătire pentru Arctic Ultra 2023.

Înscrierea la Cupa Alergării se face online, taxa de participare reprezentând o donație directă către Asociația Zi de Bine. Toate fondurile obținute din această competiție vor fi redirecționate pentru susținerea proiectului „Plantați în Amintire”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Cupa Alergării