x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Daniel Chiriță le-a dat lovitura decisivă foștilor săi colegi Crocodili, în ”Ultimul Trib”: ”Ideea a fost să nimicim echipa roșie”

Daniel Chiriță le-a dat lovitura decisivă foștilor săi colegi Crocodili, în ”Ultimul Trib”: ”Ideea a fost să nimicim echipa roșie”

07 Dec 2018   •   10:30
Daniel Chiriță le-a dat lovitura decisivă foștilor săi colegi Crocodili, în ”Ultimul Trib”:  ”Ideea a fost să nimicim echipa roșie”

Devenit Lemur peste noapte, Daniel Chiriță a fost omul cheie al jocului de seara trecută, în ”Ultimul Trib”, la Antena 1, și cel care a făcut ca fosta sa echipă să fie grav destabilizată.

Cele două echipe din ”Ultimul Trib” s-au întors seara trecută în noile teritorii, pentru prima dată în noua componență. Crocodilii, care l-au pierdut pe Daniel Chiriță și l-au primit pe Silviu Mircescu au ajuns pe insula pustie, unde au încercat să se refacă după dubla pierdere. ”Dacă ai caracter și te atașezi de membrii echipei, cu atât mai greu va fi să continui, e clar că de acum se vor destabiliza echipele din interior”, a spus căpitanul roșilor, Alex Filip.

De partea cealaltă, Daniel Chiriță a ajuns pentru prima dată în satul tradițional malgaș, alături de echipa Lemurilor în noua formulă, împreună și cu foștii Cameleoni Oana Dedeu și Silviu Geandră. ”Eu sunt obișnuit cu transferurile, nu mă atașez sentimental. Sunt trecut prin viață și vreau să fac treabă bună la echipa galbenă”, a spus acesta, care s-a apucat imediat de gătit alături de ceilalți băieți. În scurt timp, Lemurii au găsit repede un subiect de conversație – ”grandomania” lui Silviu Mircescu. ”El tot ce a reușit până acum a fost să evite să ajungă la un duel”, a spus Ionuț Iftimoaie.

Silviu Geandră și-a păstrat obiceiul de pe insula pustie de a se trezi primul, așa că i-a așteptat pe ceilalți cu focul făcut și cafeaua aburindă, lucru care nu i-a deranjat deloc pe ceilalți. Astfel, cele două echipe au început să se pregătească pentru noua probă ce îi aștepta, având deja o strategie – aceea de a-l trimite pe Chiru la duel în cazul în care va fi nevoie.

Când credeau că au reușit să facă o strategie, cele două echipe au aflat însă ceva ce i-a dat din nou peste cap: începând de acum, duelurile vor fi date între doi oameni, ambii membri ai echipei care pierde! Un joc de rugby pe apă, în care echipele aveau de adus din ocean un colac a fost proba care le-a pus la încercare abilitățile celor două echipe. Cu Ionuț Iftimoaie pe margine, din cauza accidentării la genunchi, Lemurii au pierdut proba și cu un preț foarte mare pentru Oana Dedeu, care deja se accidentase la ultima probă de teritoriu. Oana a suferit o fractură la una dintre mâini, în timp ce Neli a început să resimtă dureri la gât, unde a avut o luxație în trecut.  ”Atâta timp cât voi putea să rămân în competiție și mi se va permite să rămân aici din punct de vedere medical, vreau să rămân”, a spus Oana.

Proba a învrăjbit și mai tare cele două echipe, mai ales că niciunul dintre ei nu a scăpat de accidentări. ”E un joc foarte dur! Mai ales că nu îți controlezi adrenalina atunci când ești prins în joc”, a spus Lola, în timp ce Silviu Mircescu s-a bucurat de câștigarea unei probe după mult timp.

Ajunși în fața unei noi probe, Lemurii au început să facă noi strategii, iar doi dintre membrii de bază, ambii incapabili să joace, – Dima și Ionuț – s-au retras pentru a-și promite că nu se vor vota între ei. ”Nu am să te votez, dar nici nu vreau să plec acasă. Am să intru în joc”, a spus Ionuț. ”Și eu sunt aici pentru sora mea, pentru că are nevoie de bani de operații”, a spus și Dima.

În acest timp, abia întorși pe insula pustie, Crocodilii nu au apucat să se bucure de victorie că au fost chemați din nou pe terenul de joc din cauza că în echipa Lemurilor erau atât de multe accidentări încât nu avea cum să se țină jocul de Salvare. Ca urmare, conform regulamentului, echipele au trecut la următorul joc, cel de Căpitani.

De această dată, cele două echipe au fost reprezentate de Daniel Chiriță și Silviu Mircescu. ”Silviu parcă a răsărit în echipa noastră, parcă a înviat! Mă face să cred că nu era apreciat sau nu era o conectare suficientă între ei, ceva nu era corect cu echipa lor, la noi a venit și avea o altă atitudine! L-am văzut cum e entuziasmat că e în echipa aceasta și că e băgat în seamă”, a mărturisit Mircea Zamfir, în ceea ce îl privește pe noul lor Căpitan. Traseul de ștafetă prin apă i-a epuizat însă pe ambii concurenți, astfel că Silviu și Chiru au înaintat tot mai greu, iar după câteva curse, s-au oprit și au făcut o înțelegere. ”Am decis de comun acord ca cel care are un steag în plus să câștige”, a anunțat Mircescu, iar cei doi concurenți au ieșit la mal. ”Mă jur că în viața mea nu am renunțat vreodată, nu credeam că o să fac asta vreodată”, a mărturisit și Chiru.

            Șocul a venit însă abia când cei doi căpitani și cele două echipe au aflat și care era premiul pentru care s-au luptat: Chiru, cel care a câștigat proba, a primit mână liberă de a schimba doi oameni din echipa sa cu doi de la Crocodili! ”Eu am amuțit! Omul pe care eu l-am adus în echipă este acum în punctul în care să decidă soarta echipei mele! Primul gând a fost să aflu dacă el își dorește să se întoarcă în echipa roșie”, a spus Ionuț Iftimoaie șocat, în timp ce Crocodilii au fost revoltați!

”Dima și Oana vor merge la echipa roșie, iar Mircea și Alex vor veni în echipa galbenă”, a anunțat Chiru, adăugând apoi. ”Ideea a fost să nimicim echipa roșie, iar când va veni vremea, să rămânem unu la unu”.

Roxana Chiperi a fost cea care a încercat să îi liniștească apoi pe colegii săi. ”Echipa noastră se oprește aici, a fost frumos, haideți să ne bucurăm de ce am trăit până acum, dar de aici rămânem individual. Din nou s-au văzut misoginismul și lăcomia lui Chiru”, a spus aceasta tristă, însă Lola a fost cea care a resimțit pierderea cel mai dureros. ”Eu azi mi-am pierdut pilonul, pe fratele meu, eu nu am putut să mă uit în ochii lui. El îmi amintea de fiecare dată că suntem oameni, dacă nu era Alex, niciunul dintre noi nu ajungea până aici. Omul acesta lucrează cu copiii, iar că să poți face asta, trebuie să fii inteligent, nu să ai mușchi”, a spus Lola cu ochii în lacrimi.

Nici pentru Alex Filip nu a fost ușoară despărțirea, iar pe drumul spre sat, nici el și nici Mircea Zamfir nu au putut vorbi. ”E dureros, noi ne-am atașat mult unii de alții în echipă și am învățat să funcționăm foarte bine. Chiru nu m-a dezamăgit, el a făcut o alegere bună pentru că a format o echipă puternică. El s-a gândit la el, pentru că făcea parte dintr-o echipă în mare parte accidentată, iar în caz de duel probabil el ar fi fost trimis”, a mărturisit Alex.

Cum se vor descurca mai departe cele două echipe aflate acum, cel puțin în aparență, într-un dezechilibru puternic, telespectatorii pot afla săptămâna viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

×