x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Din rolul de jurați, în cel de concurenți: Clejanii se întorc la „Chefi la cuțite”

Din rolul de jurați, în cel de concurenți: Clejanii se întorc la „Chefi la cuțite”

30 Apr 2018   •   10:33
Din rolul de jurați, în cel de concurenți:  Clejanii se întorc la „Chefi la cuțite”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt invitații speciali ai ediției de luni din sezonul de poveste „Chefi la cuțite”. Începând cu ora 20:00, telespectatorii vor putea urmări o sesiune de gătit plină de energie și voie bună, din care nu vor lipsi nici cântecele de petrecere.

Sezonul trecut cei doi au fost prezenți la masa juriului în confruntările pe echipe, acolo unde au degustat alături de taraf preparatele echipelor coordonate de chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cel de-al cincelea sezon al celei mai iubite emisiuni culinare vine cu o provocare pentru Viorica și Ioniță, care vor ocupa pentru prima oară rolul de concurenți: „Noi nu am mai gătit niciodată împreună! Este prima oară când mă ajută Ioniță în bucătărie!”. Tocmai de aceea și rețeta pe care o vor pregăti pentru chefi este una specială, preluată din familie, ce conține ingrediente speciale din Maroc: ,,Sunt chiar curioasă să vedem cum o să reacționeze, sper să fie spectaculos preparatul. Cred cu tărie că e cel mai special meniu care a fost vreodată prezentat în această emisiune.”, a afirmat Viorica.

Clejanii fac echipă pe scenă, dar și în bucătărie, iar meniul serii pregătit de cei doi nu va include doar un preparat semnătură, cât și o sesiune de gătit în note muzicale. Mai mult, Viorica le va dezvălui telespectatorilor și câteva ponturi de care ține cont atunci când gătește pentru familie și recunoaște că deși este o fană a mâncării tradiționale, a încercat și preparate raw vegane. Talentul culinar al artistei provine de la mama sa, care obișnuia să gătească la nunțile satului, dar a venit și după multe încercări fără rezultat, după multe rețețe eșuate: „Când m-am căsătorit nu știam să fac mai nimic în bucătărie. Prima ciorbă am făcut-o cu tot cu gheare și căpățână, a fost o eroare. Știam să fac doar cartofi prăjiți și ouă ochiuri, iar el pregătea pâine prăjită cu paté și ceai. Eram atât de îndrăgostiți încât nu aveam nevoie de mâncare!”.

Luni seară, de la ora 20:00, Ioniță și Viorica de la Clejani mai au în mânecă un as pe care îl vor folosi în fața celor mai obiectivi jurați, căci sunt hotărăți să iasă din platou cu un cuțit care să-i califice. Dacă papilele gustative ale chefilor vor fi sau nu impresionate de rețeta cu ingrediente speciale a artiștilor, dar și care va fi reacția trioului când cei doi vor încerca cu orice preț să îi impresioneze, telespectatorii Antena 1 vor vedea într-o nouă ediție de poveste a cooking show-ului „Chefi la cuțite”.

×
Subiecte în articol: Viorica de la Clejani