x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Doi soți de la poalele Făgărașului vor să înceapă o afacere cu afini, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Doi soți de la poalele Făgărașului vor să înceapă o afacere cu afini, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

02 Mai 2018   •   11:24
Doi soți de la poalele Făgărașului vor să înceapă o afacere cu afini, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Soții Monica (47 de ani) și Florin Pandrea (51 de ani), din satul Bucium, de la poalele Munților Făgăraș, vin joi, 3 mai, de la ora 22.15, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, să încerce să câștige cei 100.000 de lei puși în joc, la show-ul prezentat de Dan Negru.

Cu banii cu care speră să plece acasă la finalul serii, concurenții intenționează să înceapă o afacere. Mai exact, vor să-i investească într-o plantație de afini. Acest lucru va fi posibil însă doar dacă Monica și Florin vor reuși să ghicească vârsta celor șapte necunoscuți care vor veni în fața lor.

Monica este învățătoare, iar Florin, zugrav. Sunt din același sat și s-au cunoscut de mici, la joc, la Caminul cultural. Sunt căsătoriți de 25 de ani și au un băiat, Andrei, de 23 de ani. Au fost plecați o perioadă la muncă, în Italia, iar dacă nu vor reuși să câștige banii doriți, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, Florin va pleca din nou la muncă în străinătate, de data aceasta în Franța.

Spun despre ei că au încredere unul în celălalt, că se completează unul pe altul și că au multe lucuri în comun. Le place să colinde prin sat, de Crăciun, și țin la tradițiile lor populare. El este sufletul fiecărei petreceri, iar ea este cea care se ocupă de pregătirile necesare oricărei petreceri reușite.

Dacă intuiția, spiritul de obsevație și norocul îi vor ajuta pe Monica și Florin Pandrea să câștige banii doriți, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 3 mai, de la ora 22.15, într-o nouă ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Guess My Age – Ghicește vârsta