x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Doinița Ioniță, sărbătorită de colegi în casa ”X Factor”, înaintea semifinalei

Doinița Ioniță, sărbătorită de colegi în casa ”X Factor”, înaintea semifinalei

16 Dec 2018   •   16:52
Doinița Ioniță, sărbătorită de colegi în casa ”X Factor”, înaintea semifinalei

Jurații X Factor și cei opt concurenți ai lor se pregătesc temeinic pentru cea de-a doua gală live din acest sezon, duminică, de la 20.00, la Antena 1, la finalul căreia doar patru dintre aceștia vor trece în marea finală de pe 23 decembrie. Iar dacă săptămâna trecută concurenții au petrecut la nunta Bellei Santiago, ieri, aceștia au aniversat-o pe Doinița Ioniță.

Pentru Doinița Ioniță și Ioana Bulgaru, cele două eleve ale lui Ștefan Bănică, experiența ”X Factor” este un mod de a învăța și mai mult, în cel mai amuzant mod. Ioana și Doinița își împart timpul între orele de canto și Casa ”X Factor” și repetițiile alături de mentorul lor. Ștefan Bănică le-a luat pe cele două la piese de teatru în care acesta joacă, dar și la concertul său de Crăciun. Mai mult, Doinița și-a sărbătorit ieri ziua de naștere alături de noua sa familie. ”Sunt foarte fericită și visez în continuare să ajung să cânt pe cele mai mari scene ale lumii”, a spus Doinița, care a suflat în tort alături de colegii săi.  Mai mult, colegii au răsfățat-o cum au putut, mai ales că Bella Santiago este o bucătăreasă foarte bună, după cum spun colegii săi. ” Sunt foarte fericită că sunt aici, în casă ne simțim foarte bine, ne jucăm, Bella gătește foarte bine, mai ales paste!”, a povestit Ioana Bulgaru.

Băieții sunt și ei la fel de apropiați și motivați și încearcă să își păstreze cât pot de mult calmul înaintea galei de duminică. ”Am o problemă mare cu stăpânirea emoțiilor, încerc să lucrez la asta, mai ales că am primit multe reacții negative după ultima prestație”, a mărturisit Alex Stremieanu, unul dintre cei doi concurenți ai lui Carla’s Dreams.

Duminică, de la 20.00, la Antena 1, în cea de-a doua Stefan Bănică va intra în semifinală alături de Ioana Bulgaru și Doinița Ioniță, în timp ce Delia, care a început prima gală alături de Bella Santiago și Cristina Vasopol, are acum trei concurenți după ce Cristian Sanda a revenit în trupa ei în urma votului publicului. Carla’s Dreams îi are alături pe Cristian Moldovan și Alex Stremițeanu, în timp ce Horia Brenciu a rămas cu o singură trupă, Vox.

×