x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Două bile aterizate pe cea mai mare sumă de pe Marele Zid și un câștig final de 89.882 RON

Două bile aterizate pe cea mai mare sumă de pe Marele Zid și un câștig final de 89.882 RON

26 Oct 2017   •   18:10
Două bile aterizate pe cea mai mare sumă de pe Marele Zid  și un câștig final de 89.882 RON

Eliza și Claudiu sunt doi oameni de un curaj puțin obișnuit, ce caută provocările și au încredere că orice încercare îi ajută să devină mai puternici. Împreună au o poveste specială, în care pasiunile lor se împletesc cu obiective mărețe prin care își doresc să schimbe ceva în destinul celor din jur. Aseară au venit în concursul ,,The Wall- Marele Zid” și, după un parcurs sinuos, au ieșit învingători cu suma de 89.882 RON.

Alegerea lor a fost una simplă: Eliza a mers în camera de izolare, iar Claudiu a rămas să confrunte Marele Zid, pe care l-a simțit mai mult prieten decât adversar: ,,simt că astăzi zidul este de partea noastră”. Optimismul lui nu a fost spulberat de bilele roșii imprevizibile ce i-au luat din câștig și l-au făcut să înceapă jocul de la zero. Adeptul aventurii, Claudiu a ales riscul și a lucrat cu ,,energia bilelor”, dar și cu prezentatorul Valentin Butnaru, în care a găsit susținerea de care avea nevoie. S-a așezat hotărât în fața poziției ce indica 150.000 RON și a reușit să atragă culoarea verde către cea mai mare sumă de pe Marele Zid. Cu toate acestea, jocul nu iartă pe nimeni, iar finalul celor patru bile roșii a repetat parcursul norocos de mai devreme: o altă bilă a ajuns pe aceeași poziție de 150.000 RON și i-a redus din câștigul final din platou.

,,Am rămas fără voce, a fost un carusel de emoții ce s-a întâmplat aici”, a mărturisit concurentul, ce a reușit să obțină suma de 89.882 RON. La rândul ei, Eliza a resimțit presiunea în camera de izolare și a ezitat între a semna, sau a rupe contractul în valoare de 29.522 RON. Nu a pariat pe incertitudine, ci pe intuiție, ce i-a indicat că ,,seara este plină de miracole”, așa că a riscat și a avut încredere în jocul iubitului său. Experiența foarte intensă a celor doi a avut un final fericit: concurenții au plecat acasă cu un câștig de 3 ori mai mare ca cel garantat. ,,Există un Everest pentru fiecare”, spunea Eliza la începutul aventurii cu Marele Zid, pe care au reușit să îl escaladeze împreună, ca o echipă extrem de unită.

Și în această seară confruntarea atinge cote maxime, într-o altă ediție tensionată a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid”, ce va începe de la ora 20:00, pe Antena 1.

×