x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Edi Stancu, câștigătorul celei de-a patra ediții „Poftiți la Nea Mărin”, a donat premiul în valoare de 2000 de euro

Edi Stancu, câștigătorul celei de-a patra ediții „Poftiți la Nea Mărin”, a donat premiul în valoare de 2000 de euro

01 Aug 2018   •   11:29
Edi Stancu, câștigătorul celei de-a patra ediții „Poftiți la Nea Mărin”,  a donat premiul în valoare de 2000 de euro

Cea de-a patra ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzatã duminicã, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, nu a venit doar cu foarte multe provocări, ci și cu o mulțime de surprize pentru vedetele invitate de data acesta de Nea Mărin să-l ajute în administrarea restaurantului și a terasei de pe malul Mării Negre- Rona Hartner, Edi Stancu, Ruby și Dorian Popa, împreună cu Angie Cobuț.

Aceştia au avut parte de sarcini la care nici nu se gândeau: au fost ospătari, entertaineri, oameni de serviciu, vânzãtori, au fãcut concurs de muls lapte, ba chiar au şi spãlat aeronave în Aeroportul din Tuzla. Şi deşi au întâmpinat o mulţime de probleme, cele mai multe cauzate chiar de cãtre competitorii lui, Liviu şi Andrei, Nea Mãrin şi invitaţii sãi au reuşit sã le depãşeascã pe toate, iar faptul cã au fost pe profit i-a oferit şi posibilitatea sã ofere premiul în valoare de 2000 de euro.

„Aşa cum am promis, ofer cei 2000 de euro celui care a fost cel mai responsabil, cel mai muncitor şi cel mai serios, aşa cã banii merg la Edi Stancu. Şi nu pentru cã e finul meu, ci pentru cã el chiar şi-a luat toatã treaba în serios!”, le-a mãrturisit Nea Mãrin, la încheierea acestei ediţii.

Emoționat de moment, Edi a mulțumit coechipierilor și a făcut un anunț deosebit: banii câștigați vor fi donați copiilor orfani, pentru care a fost organizată petrecerea din această ediție a emisiunii: „Sunt foarte fericit cã i-am cunoscut pe oamenii aceştia, îi iubesc pe toţi, sunt inspiraţie pentru mine!”, le-a spus Edi colegilor sãi.

O nouă ediție ”Poftiți la Nea Mărin”, cu alte patru vedete care vor fi nevoite să-l ajute pe Nea Mărin să mențină afacerea profitabilă, va fi difuzată luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

×