x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Emoțiile ating cote maxime în semifinala ,,Chefi la cuțite”

Emoțiile ating cote maxime în semifinala ,,Chefi la cuțite”

26 Noi 2017   •   19:30
Emoțiile ating cote maxime în semifinala ,,Chefi la cuțite”
Sursa foto: DIANA OROS

La bancurile de lucru ,,Chefi la cuțite” au mai rămas doar zece concurenți, iar mâine seară bucătarii vor fi nevoiți să dea dovadă de imaginație, caracter și nervi tari, căci de la ora 20:00 vor intra în luptă pentru a ajunge în marea finală a sezonului 4, difuzată marți seară la Antena 1. În acest moment, fiecare dintre chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au câștigat câte un sezon, iar acum fiecare este hotărât să-și ascută cuțitele pentru a spulbera competiția și a restabili clasamentul.

Chef Cătălin Scărlătescu intră mâine seară în bucătărie alături de Florian Lazăr, Ionescu Mihai- Linguriță și Bad Angie Dumitrescu. Cei trei concurenți consideră că principalul lor avantaj este determinarea și gustul unic pe care reușesc să îl dea preparatelor și sunt mai hotărâți ca niciodată să câștige, deoarece până acum nu și-au adjudecat vreo confruntare. La bancul de lucru alăturat, echipa verde a lui Chef Sorin Bontea este la fel de încrezătoare, demonstrând că ultimile eliminări nu i-au destabilizat, ci i-au făcut să își dorească să dea dovadă de și mai mult talent culinar. Ionuț Chirițoiu, Cosmin Ailinca, Samir Fareș și Andrei Olteanu consideră că sunt o echipă imbatabilă și vor să-și ducă tunica verde cât mai aproape de marele premiu. Coechipierii portocalei mecanice mărturisesc că în finală vor scoate așii din mânecă și se vor duela cât mai aprig cu competiția. Faptul că au câștigat mai multe confruntări doar în trei oameni i-a făcut să se remarce și să obțină aprecierea juratului lor preferat, Chef Florin Dumitrescu. Irina Stratulat, Silvian Hârâială și Mihai Necula sunt cei care își doresc ca semifinala, dar și finala să strălucească în culoarea portocalie.

Cei mai buni dintre cei care au arătat că își merită locul în bucătăria ,,Chefi la cuțite” vor avea ocazia să demonstreze mâine seară că au ceea ce trebuie pentru a fi în finala celui mai iubit show. În probele care urmează sunt provocați să gătească preparate care să le pună în valoare calitățile culinare, dar și care se remarce prin savoare și printr-un plating impecabil. Luni seară de la ora 20:00, telespectatorii Antenei 1 au ocazia să vadă un adevărat spectacol gastronomic, căci emoțiile vor transforma total competiția. Va fi o luptă pentru tot, sau pentru nimic, la finalul căreia doar trei dintre concurenți vor ieși învingători și vor merge în finala de marți.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite