x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber ,,Fără sacrificii nu există victorie” în fața Marelui Zid

,,Fără sacrificii nu există victorie” în fața Marelui Zid

26 Oct 2017   •   18:29
,,Fără sacrificii nu există victorie” în fața Marelui Zid

Împărtășesc același nume de familie, o personalitate asemănătoare și trăsături identice- Ionuț și Cristi, concurenții ediției ,,The Wall- Marele Ziddin seara aceasta sunt frați gemeni. Au o relație extrem de bună și s-au înscris în competiția momentului pentru că sunt dornici de aventură și spiritul competitiv îi îndeamnă să caute calea către succes.

Coechipierii de azi ,,joacă la dublu” și în viața de zi cu zi, unde sunt navigatori pe nave diferite. Pentru că amândoi sunt îndrăgostiți de mare, au ales această meserie ce le conferă doza de risc de care amândoi au nevoie. Nu sunt adepții monotoniei și ușor idealiști, sunt mereu în căutarea unei noi provocări. Ionuț și Cristi spulberă mitul gemenilor, căci nu se înțeleg prin simțuri, dar spun că uneori au, ca printr-o coincidență inexplicabilă, aceleași gânduri. Deși nu se vor baza pe telepatie în această seară, comunicarea fără cuvinte și anticiparea mișcărilor coechipierului va fi necesară în joc. Totuși, cei doi mărturisesc că au și un as în mânecă în confruntarea cu Marele Zid: un inel cu un mesaj inscripționat special și două perechi de șosete norocoase.

,,Fără sacrificii nu există victorie”, acesta este motto-ul fraților gemeni ce sunt conștienți că orice triumf este dublat de multă muncă și determinare. Cu același spirit de luptă vor ajunge diseară în platoul ,,The Wall- Marele Zid” unde vor încerca să navigheze către marele premiu cu tact și determinare fiind conștienți că ,,o furtună poate da naștere oricând unui curcubeu”.  Începând cu ora 20:00 telespectatorii Antenei 1 îi vor vedea pe Cristi și Ionuț în aventura unui joc imprevizibil, a cărui miză îi va ține timp de o oră cu sufletul la gură.

×