x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 10 bijuterii care vor fi mereu la modă

10 bijuterii care vor fi mereu la modă

19 Oct 2023   •   18:30
10 bijuterii care vor fi mereu la modă

În pofida trendurilor care vin şi pleacă în lumea mereu în schimbare a modei, anumite bijuterii rezistă testului timpului, fiind mereu la modă. Aceste piese atemporale nu numai că îţi îmbunătățesc stilul în general, dar au și o valoare sentimentală și pot fi transmise din generație în generație. Iată care sunt zece tipuri de bijuterii clasice care vor fi întotdeauna un simbol al eleganței.

1. Colierul cu pandantiv cu diamant

Un colier cu pandantiv cu diamant este întruchiparea eleganței și sofisticării. Fie că este vorba de un pandantiv delicat sau de o piesă mai mare cu un singur diamant strălucitor, acesta va adăuga un farmec unic oricărei ținute. Este, de asemenea, un accesoriu clasic pentru ocaziile speciale, dar şi pentru ţinutele de zi cu zi.

2. Cerceii cu perle

Cerceii cu șurub (stud) cu perle reprezintă definiția frumuseții atemporale şi emană eleganță și rafinament. Indiferent dacă alegi perle albe, roz sau negre, acești cercei sunt versatili și pot fi purtați atât la ținute formale, precum cele de birou, cât și cu cele casual sau chiar cele de seară.

3. Brățara tennis

O brățară tennis este caracterizată de o linie de diamante sau pietre prețioase așezate în mod uniform. Designul simplu, dar captivant, al acestei brățări a rămas la modă de decenii. Ea adaugă o notă de glamour oricărei ţinute și este potrivită chiar şi pentru cele casual. Pentru ocazii speciale, o poţi combina cu diferite modele de coliere tennis.

4. Creolele

Cerceii rotunzi, fie mici sau mari, ar trebui să existe în fiecare colecție de bijuterii. Designul lor simplu, dar de efect, a transformat acest model de cercei într-unul clasic. Pot completa cu ușurință diferite stiluri vestimentare, de la cele casual la cele sofisticate.

5. Inelul signet

Inelul signet a fost dintotdeauna un simbol al moștenirii și tradiției. Iniţial, aceste inele integrau pe partea superioară o monogramă personalizată sau o stema de familie, făcându-le unice și semnificative pentru persoana care le purta. Acum au revenit la modă şi pot fi uşor de personalizat. În general, un astfel de inel se poartă pe degetul mic, dar îl poţi pune pe oricare altul.

6. Cerceii cu diamante

Cerceii cu şurub cu diamante sunt simbolul luxului atemporal. Strălucirea lor nu trece neobservată, făcându-i potriviți pentru evenimente formale, dar şi pentru ţinutele casual. Important este să alegi o dimensiune care se potrivește stilului tău, dar şi fizionomiei, și vei avea o pereche de cercei perfecţi pe viață.

7. Brățara fixă din aur

O brățară fixă (bangle) din aur este un accesoriu versatil care se potrivește în absolut orice ţinută. Fie că alegi un design modern și elegant sau o piesă inspirată de stilul vintage, acest tip de bijuterie nu se va demoda niciodată.

8. Colierul cu perle

Un colier cu perle emană grație și feminitate. Îl poţi găsi în diferite dimensiuni şi poate fi purtat la aproape orice fel de ţinută. După ce au fost o vreme într-un con de umbră, în ultimii ani, aceste piese au revenit în atenţia publicului larg, integrate inclusiv în ţinute sport pentru un aer eclectic şi fresh.

9. Broșa vintage

O broșă vintage este o piesă de bijuterie unică și colecționabilă care adaugă o notă de nostalgie, dar şi de farmec ținutelor tale. Fie că este decorată cu pietre prețioase sau cu modele detaliate, o broșă vintage este un element care atrage atenția și simbolizează triumful eleganței asupra tendințelor.

10. Inelul cocktail

Un inel cocktail este un accesoriu îndrăzneț care îţi poate transforma complet o ținută simplă în una cu adevărat remarcabilă. Cu pietrele sale strălucitoare și design sofisticat, acest inel este potrivit pentru ocazii speciale. Alege o piesă care se potrivește stilului tău personal și vei fi mereu o apariţie memorabilă.

Investiția în piese de bijuterie atemporale nu este doar o alegere inteligentă în materie de  modă, ci și o modalitate de a celebra individualitatea şi stilul personal. Aceste zece piese prezentate mai sus vor rămâne la modă şi pentru generațiile viitoare și au capacitatea de a-ți îmbunătăți ținutele, de a evoca sentimente și de a crea amintiri.

 Sursa foto: Pexels.com

 

×