x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 3 branduri germane pentru ținute la modă

3 branduri germane pentru ținute la modă

04 Aug 2022   •   20:32
3 branduri germane pentru ținute la modă
Sursa foto: Unsplash.com

Stilul personal reprezintă una din cele mai puternice semnături stilistice ale unei persoane. Să știi să îmbraci ținute la modă înseamnă să realizezi echilibrul perfect între trendurile și tendințele fashion curente și propriile preferințe.

Îți prezentăm mai jos câteva branduri germane care te vor ajuta să realizezi cele mai cool outfituri, atât sport cât și casual sau business, în funcție de stilul tău vestimentar preferat.

  • Tom Tailor

Pentru Tom Tailor GmbH, compania germană prezentă pe piața din România și unul dintre cei mai mari retaileri de modă din întreaga lume, o declarație de stil înseamnă o perspectivă dinamică, optimistă și entuziastă asupra lumii. Gama de ținute include îmbrăcăminte și accesorii pentru toate categoriile de vârstă, de la cei mai tineri până la cei maturi. 

 

La Tom Tailor în Outlet Militari, singurul Fashion House de tip ”village” din țară și care redefinește standardele shoppingului într-o atmosferă boemă, în aer liber, vei găsi articole de calitate premium la prețuri accesibile. Totul este sinonim cu o experiență de înaltă calitate, unde fiecare detaliu al unui produs se bucură de o atenție maximă. Colecțiile și designul articolelor vestimentare propuse sunt mereu în inovație pentru a fi în pas cu trendurile, și chiar a le depăși. Cei care le poartă se bucură astfel nu doar de o perspectivă relaxată asupra vieții, ci și de disponibilitatea continuă a brandului pentru noi provocări.

  • Hugo Boss

Pentru adevărații iubitori de fashion, brandul german Hugo Boss nu are nevoie de multe prezentări. Indiferent dacă stilul abordat este unul casual sau business, brandul propune piese esențiale, basic, pentru ținute cu un aspect și design impecabil. Hoodie-urile și jachetele casual in culori neutre, rochiile de damă cu un twist retro-modern dar permanent actuale, lenjeria iconică sau parfumurile inconfundabile, aspectul stylish-elegant ce pare creat întotdeauna fără efort fac din ținutele și stilul Hugo Boss o emblemă ce rămâne mereu în tendințe pentru că știe să se reinventeze permanent. 

 

Numele Hugo Boss este sinonim cu succesul și puterea, fiecare dintre piesele și accesoriile smart casual fiind concepute cu atenție la detalii și la calitate, pentru un aspect inconfundabil al ținutelor.  

  • Puma

Cu o prezență în peste 120 de țări, peste 10.000 de angajați și numeroase contracte de colaborare și sponsorizare, gigantul Puma își menține una dintre cele mai importante poziții în industria sportivă de mai bine de șapte decenii. Frații Dassler care au pus bazele unei firme de încălțăminte sportivă în Germania anilor 1920 au devenit, din parteneri în afaceri, rivali, fiecare punând apoi bazele a două companii ce aveau să crească până la a deveni numerele doi și trei în industria de profil. La ora aceasta, mărcile Puma, Sport Performance și Lifestyle produc pantofi sport pentru diferite ramuri: fotbal, atletism, sporturi moto, golf și navigație. 

 

După ce o mulțime de sportivi celebri au scris istorie purtând ghetele cu logo-ul firmei, compania a început colaborări cu designeri de modă, marcând astfel drumul către piața fashion. Grupul ce deține brandurile Puma, Cobra Golf și Tretorn este renumit pentru colaborări cu designeri renumiți ca Jil Sander, Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro. Îți poți crea, la rândul tău, ținute lejere și confortabile cu îmbrăcăminte și încălțăminte Puma atât pentru activitățile tale leisure din timpul zilei, cât și pentru antrenamentele fizice mai intense.

 

După cum poți observa, brandurile germane sunt unele dintre cele mai puternice voci din fashionul internațional. Găsește-ți și tu inspirația pentru a crea cele mai originale și confortabile ținute la modă pentru tine, indiferent de sezon!

×