x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 5 rochii speciale pentru fetița ta pe care i le poți face cadou la aniversarea ei de 3 ani

5 rochii speciale pentru fetița ta pe care i le poți face cadou la aniversarea ei de 3 ani

24 Iul 2023   •   12:10
5 rochii speciale pentru fetița ta pe care i le poți face cadou la aniversarea ei de 3 ani

Fiecare aniversare a copilului tӑu este importantӑ pentru tine și pentru ȋntrega ta familie. Este semnificativ modul ȋn care sӑrbӑtorești, ȋn care te bucuri de aceste clipe alӑturi de ea. Vȃrsta de 3 ani este una specialӑ pentru cӑ este plinӑ de magie, de inocențӑ și de bucurie pentru orice copil. Desigur cӑ orice vȃrstӑ are frumusețea ei și este bine sӑ pui ȋn valoare de fiecare datӑ schimbӑrile care apar. Așadar, poți sӑ ȋi dӑruiești fetiței tale o rochie potrivitӑ pentru vȃrsta ei pentru a putea avea un look special la aniversare. Iatӑ 5 tipuri de rochii unice pe care i le poți face cadou pentru momentul ȋn care ȋmplinește 3 ani:

1. Cumpӑrӑ o rochițӑ cu model ursuleț

Orice fetițӑ adorӑ ursuleții de pluș sau personajele din desene animate. De aceea, este ȋntotdeauna o soluție idealӑ sӑ cumperi o rochițӑ cu asemenea desene sau aplicații. Vei putea sӑ ȋi dӑruiești un nou prieten bun care va sta alӑturi de ea pe tot parcursul petrecerii. Este important sӑ alegi și accesoriile care sӑ o bucure, precum fundițele pe care i le poți atașa sau o gentuțӑ care sӑ fie ȋn aceeași tematicӑ.


2. O rochie cu fundӑ mare este foarte femininӑ

Alege sӑ cumperi o rochițӑ cu fundӑ, care este foarte femininӑ și delicatӑ. Vei descoperi o multitudine de astfel de modele pe Nannie. Aici ai posibilitatea de a selecta orice tip de rochițӑ care i se potrivește fetiței tale, indiferent de stilul pe care ȋl preferӑ sau de culorile pe care ar dori sӑ le foloseascӑ. Ține cont de tematica petrecerii sau de preferințele speciale ale copilului tӑu. Vei avea la dispoziție o gamӑ mare de opțiuni potrivite pentru vȃrsta pe care o ȋmplinește.


3. Cumpӑrӑ o rochie cu volane pentru a o face sӑ se simtӑ prințesӑ

Rochițele cu multe volane sunt ȋntotdeauna ȋn topul preferințelor celor mici. Astfel, orice fetițӑ care ȋmplinește 3 ani va fi fascinatӑ de frumusețea unei rochii cu multiple straturi sau volane. Poți alege variantele de rochițe care au volum mare și care aratӑ minunat atunci cȃnd se rotesc. Fetița ta se va simți cu siguranțӑ ca o prințesӑ ȋntr-un palat.


4. O rochie cu felii de pepene este idealӑ pentru fetița ta, mai ales dacӑ este nӑscutӑ vara

Un imprimeu special pentru orice fetițӑ care este nӑscutӑ ȋn lunile de varӑ, este cel cu pepene roșu. Feliile de pepene sunt vizibile, atractive și vesele. De aceea sunt ideale pentru o rochie delicatӑ pentru fetițe.


5. Cumpӑrӑ o rochie roșie care sӑ o facӑ sӑ fie ȋn centrul atenției

Nu vei da greș cu o rochie roșie, care o va pune pe fetița ta ȋn centrul atenției. Vei putea sӑ te bucuri de aspectul acesteia și de fotografii frumoase care vor aduce amintiri minunate. Dacӑ optezi pentru acest tip de rochie, cumpӑrӑ și pantofi roșii sau eleganți, care sӑ scoatӑ ȋn evidențӑ modelul și culoarea.

×