x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion ANAF scoate la licitație obiecte cu pietre și metale prețioase

ANAF scoate la licitație obiecte cu pietre și metale prețioase

10 Noi 2022   •   10:00
ANAF scoate la licitație obiecte cu pietre și metale prețioase

ANAF scoate la licitație obiecte cu pietre și metale prețioase. Prețurile de pornire se ridică la un total de circa două milioane de euro.

Licitația se va desfășura pe 23 noiembrie 2022 la sediul instituției din Capitală. Vor fi 34 de gropuri cu obiecte din pietre prețioase, aur și argint. 

Licitații la Brașov și Târgu Jiu

La 14 noiembrie 2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri din Târgu Jiu va fi organizată o licitaţie pentru valorificarea unui grop cu obiecte din aur, cu preț de pornire de 9.418,43 lei.

La 16 noiembrie 2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri din Braşov va avea loc o licitație pentru două gropuri. Unul dintre acestea este alcătuit din obiecte din aur, cu preț de pornire de 65.078,22 lei şi un al grop care cuprinde obiecte din aur cu preț de pornire de 326.647,03 lei.

Mai multe  informații se află pe portalul ANAF, rubrica INFO ANAF/Anunţuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului.
"ANAF, prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate - Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a realizat, în ultima lună, încasări semnificative la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale şi/sau pietre preţioase", se arată în comunicatul instituției.

×