x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Angelina Jolie debutează în industria modei. Hub cultural în atelierul de croitorie

Angelina Jolie debutează în industria modei. Hub cultural în atelierul de croitorie

de Redacția Jurnalul    |    04 Oct 2023   •   17:30
Angelina Jolie debutează în industria modei. Hub cultural în atelierul de croitorie
Sursa foto: Hepta

Celebra actriță americană Angelina Jolie a decis să-și deschidă o casă de modă, dorință pe care o manifestă de mai mulți ani.

Noua linie vestimentară va fi creată doar din materiale reciclate. Într-un interviu pentru revista Vogue, citat de dcnews.ro, frumoasa actriță a dezvăluit și locația atelierului de creație. Ea vrea să fie mai mult un hub cultural, unde crearea hainelor și reciclarea lor să se combine cu o galerie de artă unde vor expune artiști locali. 

„De-a lungul anilor, am cunoscut mulți artizani extrem de talentați și pricepuți, și mi-ar plăcea să-i văd evoluând și prosperând”, spune aceasta.

Angelina Jolie va colabora cu creatorul de modă Justin Smith, artistul american Duke Riley și Pierre Fouché. 

„Nu îmi doresc să fiu o mare creatoare de modă. Vreau să construiesc un mediu propice pentru ca și alții să se dezvolte”, precizează actrița

Casa ei de modă va oferi și servicii de retușuri care vor începe de la 10 dolari pentru un petic de material pictat manuale. 

În prezent, ea deține o cafenea împreună cu o organizație de ajutorare a refugiaților. Aici vor exista kituri de reparații de croitorie pentru acasă și un punct de activități de tip  „stud-it-yourself”, folosită gratuit de către clienți. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: moda angelina jolie croitorie