x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Asortarea genții cu pantofii sport – ce opțiuni ai la dispoziție?

Asortarea genții cu pantofii sport – ce opțiuni ai la dispoziție?

24 Mar 2023   •   14:35
Asortarea genții cu pantofii sport – ce opțiuni ai la dispoziție?

Ai compus un outfit casual de care ești foarte mândră, ai ales pantofii sport potriviți și acum urmează partea cea mai grea – ce fel de geantă să asortezi la această ținută? În ultimii ani s-a dezvoltat un trend care susține outfit-urile pline de personalitate și asortarea pantofilor sport și a genților la tot felul de ținute, chiar și la cele care se doresc a fi puțin elegante. Există totuși câteva reguli nescrise pe care ar fi bine să le urmezi dacă nu vrei să dai greș cu ținuta.

Ce greșeli poți face atunci când asortezi o geantă cu pantofi sport?

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face este să asortezi o geantă mult prea elegantă cu o ținută casual pe care o îmbraci de regulă să mergi în parc sau să faci mișcare – pentru astfel de situații, poți alege un rucsac dama încăpător, în care să îți pui lucrurile esențiale. Iar gențile mai elegante le poți purta cu o pereche de pantofi sport cu inserții elegante, cum ar fi pietre sau perle.

O altă greșeală des întâlnită este combinarea diferitelor stiluri vestimentare. Spre exemplu, dacă vrei să îmbraci o ținută cu influențe boho chic, nu poți alege o geantă cu influențe punk-rock pentru că va strica întreaga armonie a outfit-ului. Alege în schimb o geantă colorată, cu imprimeu floral sau cu mânere de lemn și vei vedea că vei obține un look mult mai echilibrat.

Bineînțeles, orice ținută trebuie să arate impecabil, iar asta înseamnă că pantofii sport care nu au fost întreținuți corespunzător și gențile de damă pătate sau cu zgârieturi nu trebuie să se regăsească niciodată pe lista opțiunilor tale. Ca să nu te confrunți cu astfel de probleme, ar fi bine să alegi din start încălțăminte și genți de calitate, care nu se deteriorează ușor (poți găsi genți de calitate, din piele naturală, pe EvoStyle.ro).

Sfaturi pentru asortarea genții cu pantofii sport

În garderoba oricărei femei ar trebui să se regăsească o pereche de pantofi sport albi pentru că aceștia sunt potriviți pentru orice tip de ținută (pot fi purtați inclusiv cu fuste, rochii sau pantaloni eleganți) și pot fi combinați cu toate tipurile de genți damă, de la cele nude, simple, până la cele cu imprimeuri, cu inserții sau tot felul de accesorii. Dacă vrei să nu dai greș cu o ținută, aceasta este un exemplu de combinație echilibrată și plăcută din punct de vedere estetic.

O altă combinație pe care o poți aborda în siguranță este geanta de dimensiuni mari, tip poștaș, cu pantofii sport colorați sau cu imprimeuri. Poți purta un astfel de outfit chiar și la birou, în parc sau la o întâlnire, și îl poți personaliza după bunul plac.

Nu în ultimul rând, uită-te în oglindă de fiecare dată când ieși din casă și folosește-ți și instinctul în analizarea ținutei. Dacă ți se pare că geanta aleasă nu se prea se potrivește cu pantofii sport sau cu restul ținutei, șansele să ai dreptate sunt destul de mari. Iar dacă ești în criză de timp și trebuie să pleci rapid de acasă, amintește-ți de combinațiile sigure și pune-le în practică pentru a obține o ținută impecabile!

 

×