x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cool si foarte practic: pantofi cu tocuri de rezerva!

Cool si foarte practic: pantofi cu tocuri de rezerva!

de CS    |    26 Dec 2012   •   15:48
Cool si foarte practic: pantofi cu tocuri de rezerva!
Sursa foto: ADPM

DJ Wanda şi-a dorit de la Moş Crăciun un lung şir de cadouri neconvenţionale, printre acestea şi o pereche de pantofi cu toc de rezervă, pe care chiar a găsit-o sub brad în seara de Ajun. Pantofii fac parte din noua colecţie a unui brand de renume, costă în jur de 700 de euro, iar particularitatea lor constă în tocul care poate fi uşor schimbat.

“Când i-am văzut prima dată mi-am zis că sunt cei mai frumoşi pantofi din lume. Să poţi purta aceeaşi pereche de pantofi cu tocuri în culori diferite este un lucru cool şi foarte practic. Aceşti pantofi i-am primit de la prietena mea Maria, au toc roşu şi toc argintiu, astfel că îi pot asorta în funcţie de ceea ce port”, declară DJ Wanda.

Acestea nu au fost însă singurele cadouri pe care nonconformist DJ-iţa le-a primit de la Moş Crăciun.

“Am primit o căciulă de blană galben neon, o broşă cu cristale Swarovski şi un parfum cumpărat dintr-o piaţă din Oman. Se spune că este un parfum senzorial, care îi înebuneşte pe bărbaţi. O să-l port în momete cu adevărat speciale şi o să vă spun pe urma dacă este adevărat sau nu. Pe lista mea de dorinţe a mai fost şi Channing Tatum, pe care îl consider bărbatul ideal, însă Moşul mi-a zis că n-am fost destul de cuminte ca să-l merit. Mi-am pus pofta în cui”, mărturiseşte DJ Wanda.

×