x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum poți integra fusta de piele în ținute pentru fiecare anotimp

Cum poți integra fusta de piele în ținute pentru fiecare anotimp

17 Iul 2023   •   13:40
Cum poți integra fusta de piele în ținute pentru fiecare anotimp

Fusta de piele se află mai mereu în tendințe deoarece se reinventează cu fiecare sezon.

Este ideală pentru ținute sofisticate și poate fi integrată în diferite outfit-uri, potrivite pentru fiecare anotimp. Iată câteva idei de ținute pe care le poți forma cu o fusta piele:

Idei de ținute pentru primăvară

Dacă ești în căutare de un look inspirat pentru sezonul de primăvară, poți accesoriza o fustă scurtă din piele cu o cămașă cu imprimeu floral sau o bluză mulată pe corp și cu umerii goi. Astfel, vei obține un look super colorat și fresh, ideal pentru zilele de primăvară.

Idei de ținute pentru vară

Vara este anotimpul care îți permite să fii ceva mai îndrazneață în ceea ce privește outfit-ul de zi cu zi. Dacă vrei să obții o ținută armonioasă și cât mai lejeră, alege o fustă scurtă pentru a te asigura în primul rând că nu o să îți fie prea cald în aceasta.

Poți combina fusta cu un top elegant sau scurt pentru partea de sus, iar pentru partea de încălțăminte, poți alege o pereche de sandale. Dacă vrei să duci ținuta într-o zonă elegantă, sandalele cu toc reprezintă alegerea perfectă. Iar dacă vrei să obții o ținută modernă sau de festival, poți adăuga o pereche de ghete sau teniși înalți cu platformă și o borsetă în talie.

Idei de ținute pentru toamnă

O alegere ideală, de toamnă, poate fi o fustă midi din piele combinată cu o helancă și o geaca parka dama. Pentru încălțăminte, poți opta pentru o pereche de botine sau o pereche de cizme de tip cowboy.

În plus, nu uita că toamna, culorile nude, maro sau portocaliu dau farmec tuturor ținutelor deoarece sunt în ton cu vremea de afară.

În cazul în care vrei să accesorizezi ținuta ceva mai mult de atât, manichiură te poate ajuta în această privință. Chiar dacă mergi la salon sau îți realizezi manichiura acasă, cu ajutorul unui kit unghii gel, nu uita să aplici detalii tomnatice precum sunt frunzulițele.

Idei de ținute pentru iarnă

Pe timp de iarnă, fusta din piele poate fi combinată cu un pulover oversize și o pereche de cizme peste genunchi. În plus, dacă vrei să obții o ținută cât mai de sezon, poți adăuga și o pereche de dresuri cu model. Acestea pot fi, fie cu buline, fie cu fulgi de nea sau orice alt model ți se pare ție interesant.

Cu accesoriile potrivite și cu puțină imaginație, poți personaliza orice ținută, punându-ți amprenta personală pe aceasta.

×