x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum să alegi blugii comozi? Un scurt ghid

Cum să alegi blugii comozi? Un scurt ghid

13 Noi 2023   •   12:21
Cum să alegi blugii comozi? Un scurt ghid

Blugii sunt nelipsiţi din garderoba oricărei femei, fiind extrem de versatili şi uşor de asortat. Dacă te regăseşti printre cele care îşi doresc haine comode, care să asigură libertate de mișcare şi să susţină  ritmul de viaţă, atunci blugii sunt clar articolele care nu trebuie să îţi lipsească din dressing. Totuși, numeroasele modele existente pot face ca selectarea jeanşilor perfecți să fie o adevărată provocare. Citește rândurile următoare și descoperă un scurt ghid care îţi va fi util și te va ajuta să iei rapid decizia.

Blugi cu talie înaltă - cum pot fi combinați?

Dacă alegi blugi cu talie înaltă, cu siguranță, te vei bucura de libertate de mișcare. Optează pentru modelele cu talie înaltă şi croi lejer dacă vrei să te bucuri de ţinute perfecte pentru cumpărături, plimbări lungi şi chiar pentru ieşiri în oraş. Blugii cu talie înaltă te vor ajuta să creezi un look relaxat, iar dacă îi porți cu tricouri simple, pantofi sport şi genţi de umăr generoase, te vei bucura și de libertate maximă de mişcare. Asortează aceeași blugi cu un pulover cu guler şi o pereche de botine comode, aceasta ținută îţi va asigura un look perfect pentru zilele răcoroase de toamnă.  Dacă-ţi doreşti o ţinută mai elegantă cu blugi, combina-i cu un top sau o cămașă lejeră și optează pentru pantofi cu toc înalt. 

Jeanşi cu talie joasă - Cum să îi porți? 

Blugii cu talie joasă realizaţi din materiale elastice sunt ideali dacă te simți bine cu acest croi și îţi doreşti să obții ținute confortabile. Poți să îi porți cu bluze sau tricouri mai scurte sau cu cămăşi lejere. Tu alegi piesele cheie care vor asigura outfituri moderne, perfecte pentru plimbări lungi, pentru serviciu, shopping sau alte activități relaxante. Asigură-te că optezi pentru  modele de blugii cu talie joasă în culori neutre, aceștia sunt mai versatili şi mai ușor de asortat la ţinutele de zi cu zi. 

Blugi Flare - ce modele să alegi cum să îi combini?

Blugii flare sunt recunoscuți pentru croiala lor lejeră și confortabilă. Aceștia sunt potriviți pentru diverse situații mai puțin casual, deoarece oferă un look impecabil şi multă libertate de mișcare. Pentru a-i combina în mod stylish, poți opta pentru o cămașă simplă sau o bluză lejeră și o pereche de pantofi cu toc mediu sau botine. Evită accesorizarea excesivă pentru a menține un aspect natural. Poţi purta blugii flare negri, gri sau blumarin la ţinutele de serviciu, alături de un sacou cu nasturi simplu şi o bluză minimalistă. Aspectul uşor sobru şi confortul ridicat pe care îl oferă, transformă aceşti jeanşi în piese potrivite pentru astfel de contexte.

Blugi Mom Fit - de ce să alegi aceşti jeanşi?

Blugii Mom Fit sunt și ei caracterizați de talia înaltă și croiala lejeră. Sunt comozi, mereu în tendințe, fapt pentru care au câştigat aprecierea femeilor ce îşi doresc ţinute impecabile, expresive.  Dacă și tu îi îndrăgești, combină-i cu un top simplu sau o cămașă cu biline și adaugă o pereche de pantofi cu toc mic pentru un look  retro.

Ce trebuie să analizezi dacă vrei blugi comozi?

Alegerea blugilor comozi poate face o diferență uriașă în confortul zilnic. Ești unică şi ai propriile percepţii legate de confort, pe https://www.sinsay.com/ro/ro/femei/imbracaminte/blugi, există numeroase tipuri şi modele de pantaloni jeans care pot răspunde nevoilor tale. Pentru a descoperi rapid perechea comodă iată ce alte detalii ar trebui să analizezi.

  • Optează pentru denim elastic sau cu adaos de spandex pentru flexibilitate și confort. Evită denimul prea rigid sau pe cel care se întinde prea mult. 
  • Blugii cu o curea elastică sau cu un adaos de elastic în talie pot fi extrem de confortabili. Aceștia se adaptează ușor mișcărilor tale și nu vor crea senzația de strâmtorare.
  • Cusăturile bine realizate sunt esențiale pentru confort. Acordă atenție celor de la zona inghinală și a șoldurilor pentru a evita iritațiile.
  • Asigură-te că lungimea blugilor este potrivită pentru tine. Jeanşii care sunt prea lungi sau prea scurți îți pot provoca disconfort și pot afecta aspectul general.

Așa că, înainte să te arunci în căutarea perechii pe care o vei îndrăgi, ia-ți câteva momente să reflectezi asupra acestor recomandări. Confortul ar trebui să fie la fel de important ca și aspectul atunci când vine vorba de blugi.

×