x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum te transformă un make-up din femeia simplă, în femeia puternică?

Cum te transformă un make-up din femeia simplă, în femeia puternică?

19 Oct 2022   •   14:47
Cum te transformă un make-up din femeia simplă, în femeia puternică?
Sursa foto: Pexels

Când vorbim despre make-up, ne referim la frumusețea care deja există în interioriul fiecărei persoane, dar, care, poate nu are curaj să și-o exprime, nu știe cum, sau nu a găsit momentul sau ajutorul potrivite. Fiecare ne naștem cu darul de a fi frumos, trebuie doar să ne dăm seama cum să il descoperim, și ce este potrivit pentru fiecare, pentru a-l expune.

Noi, femeile, vrem să avem un stil de exprimare liber, direct, și căutăm un mod de a face asta în tot ceea ce ne înconjoară. Cu ajutorul machiajului dobândim mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru ne ajută în relația cu cei cu care luam contact zilnic. Astfel că, atitudinea devine punctul forte și ne scoate din anonimat.

Orice femeie este feminină în felul ei, dar, pentru că mereu se preocupă de felul în care arată, pe lângă stilul său caracteristic, produsele cosmetice, atitudinea abordată, contează și machiajul. Astfel că, ea devine senzuală și atrăgătoare, încrezătoare în propriile forțe, iar tot ceea ce își propune devine mai ușor de realizat, întrucât atitudinea contează întotdeauna!

Așa că, echipa noastră vine în ajutorul femeii simple, care vrea să iasă din anonimat, printr-un make-up de bază, curat, ce oferă strălucire și scoate în evidență frumusețea deja existentă, dar nedescoperită, femeii îndrăznețe, căreia nu îi este teamă în a folosi culorile sau, eyeliner-ul de exemplu, creând un machiaj puternic, chiar si pentru birou, dar și persoanelor care și-au format o carieră în domeniul de beauty, pentru că da! un machiaj WOW, care să arate impecabil și să aibe o rezistență îndelungată, are nevoie de produse de make-up calitative.

Orice femeie știe că, pentru realizarea unui machiaj fie el de zi cu zi sau unul profesional, primul pas este achiziționarea unor pensule pentru make-up.

Aici găsiți atât pensule de bază pentru folosirea zilnică, cât și pentru persoanele ce se află la început de drum în domeniul de beauty, pensule separate, în cazul în care doriți de același fel mai multe bucăți, de exemplu, pentru blenduirea fardurilor, pentru aplicarea rujului, periuțe pentru gene, etc, dar și seturi complexe pentru persoanele profesioniste, ce includ chiar și 24 de bucăți, și, pe care le primiți într- un etui special, în săculeți sau chiar într-o cutiuță de depozitare foarte draguță și utilă.

Pentru ca trusa de machiaj să fie completă, tot aici găsiți și burețelul magic pentru aplicarea fondului de ten, mai exact beauty blender-ul, dar și produsul-vedetă, pe care nu trebuie să îl ratați: Oglinda profesională cu trei moduri de iluminare.

Puterea unui make-up este de necontestat, fie el simplu sau dramatic! Trebuie să prinzi curaj, să încerci si să te decoperi! Noi, suntem alături de tine în această lume a frumosului, și venim în ajutorul tău cu produsele necesare.

×