x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion De ce sa alegi artisti pentru nunta ta in detrimentul unui DJ

De ce sa alegi artisti pentru nunta ta in detrimentul unui DJ

22 Feb 2018   •   14:54
De ce sa alegi artisti pentru nunta ta in detrimentul unui DJ

De-a lungul vietii, multe evenimente festive se succed in cronologia anilor nostri. Nunta si botezul copiilor reprezinta doua dintre cele mai intense si, totodata, pline de simbolistica prilejuri in care oamenii uita de toate greutatile vietii, incercand sa se bucure de magia momentului.

Pentru ca aceste momente sa ramana cu adevarat unice in memoria noastra, trebuie sa incercam sa scoatem din ele tot ceea ce este mai frumos si deosebit. Plecand de la atmosfera si continuand cu muzica ambientala, totul trebuie sa fie in ton cu importanta si semnificatia momentului.

In cadrul unui eveniment in care mirii isi unesc destinele, muzica este, poate, cea care defineste modul in care participantii percep ceea ce se intampla in jurul lor. De aceea a tocmi artisti nunta consideram ca este una dintre cele mai bune alegeri pe care cineva le poate face, atunci cand se afla in fata organizarii unei petreceri de acest tip.

Multi, probabil,  se vor intreba de ce sa apelam la artisti cunoscuti carora sa le platim mai mult, in conditiile in care am iesi mai ieftim daca am apela la un DJ. In primul rand, un artist va fi mult mai implicat in tot ceea ce se petrece in jurul lui.

Nu va avea o participare impersonala, fiind o persoana aproape invizibila. Fata de un DJ care nu face altceva decat sa stea la o masa si sa dea drumul unui playlist, un artist poate sustine diverse programe, putand canta mai multe genuri muzicale. Personalitatea acestuia va fi decisiva pentru reusita finala, depinzand de modul in care el va sti sa se identifice cu cerintele audientei.

In momentul in care te decizi sa alegi un artist cunoscut care sa dea tonul petrecerii tale, fii sigur ca este cea mai nimerita alegere. Nimic nu se compara cu un profesionist in domeniu, un om care stie cum sa scoata tot ce e mai bun din orice eveniment de acest gen. Datorita experientei scenice pe care o are, un artist stie cum si cand sa scoata oamenii pe ringul de dans, fiind motorul care da viata intregii petreceri.

Un artist, fata de un DJ, isi va transfera o parte din personalitatea sa celor din sala, exuberanta acestuia transmitandu-se catre participanti. Putand combina mai multe genuri de muzica, un artist va face repede trecerea de la momente dominate de muzica lenta, in care oamenii simt emotia evenimentului, la momente de zbenguiala totala, in care fiecare dintre participanti se elibereaza de toate energiile negative, contopindu-se cu ambianta muzicala.

In plus fata de tot ceea ce am enumerat mai sus, un artist profesionist are capacitatea sa tina permanent invitatii pe ringul de dans, multi dintre acestia fiind atrasi si de numele celui care canta. Din punct de vedere emotional, invitatii simt ca acesta este un prilej unic si nu vor sa rateze ocazia de a sta mai mult in preajma artistului favorit.

Vor sa isi arate in acest mod simpatia pentru organizatori, pentru ca au avut inspiratia sa plateasca putin mai mult pentru a asigura o ambianta muzicala perfecta.

 

×