x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Design unic, personalitate puternică

Design unic, personalitate puternică

de Eliza Dumitrescu    |    23 Noi 2008   •   00:00
Design unic, personalitate puternică

TIMPUL HYSEK  •  LUX DE PORTOFOLIU
Cum trece oare timpul măsurat de o maşinărie ciudată cu formă de uzină spaţială sau de generator atomic? Cu asiguranţă, altfel.



În România Galt, orologeria elveţiană este printre puţinele reprezentanţe ale unor mărci de ceasuri de excepţie. Galt aduce acum, în exclusivitate în România, un nou brand de ceasuri elveţiene de prestigiu: Hysek. Şi asta într-un moment aniversar. Pentru că Hysek sărbătoreşte anul acesta cea de-a zecea aniversare. Noua marcă se alătură celorlalte branduri de lux din portofoliul Galt. Încă de la început, brandul Hysek şi-a impus viziunea avantgardistă în industria orologeră prin stilul unic impulsionează şi îndrăzneşte să facă diferenţe şi care creează o identitate inconfundabilă produselor. Hysek este un brand atipic, filozofia sa fiind de a imagina şi a crea ceasuri cu personalităţi puternice, care să se alieze cu stilul rafinat şi high-tech, adresându-se celor care caută modele cu design unic şi identitate puternică.

Brandul şi-a confirmat legitimitatea de jucător important în domeniul Haute Horologerie datorită ceasurilor sale manufacturate şi a execuţiei mecanice sofisticate. Brandul s-a poziţionat de la început în zona high-end a orologeriei de lux. Conceptul Hysek se caracterizează prin linii ale carcaselor extrem de creative, masive în acelaşi timp, fusion arhitectural de materiale ca oţelul, aurul, carbonul şi cauciucul. Se adaugă detalii high-tech şi un desen original al cifrelor 1-5-7-11 pe cadran. Grija pentru detalii conferă o armonie unică şi uşor recognoscibilă a acestor ceasuri. Prin înfiinţarea propriilor ateliere de creaţie, Hysek şi-a confirmat încă o dată poziţia de lider-cheie în industria orologeriei de lux. La aceasta se adaugă modele extrem de complicate precum "Minute Repeater Wesminster Tourbillon" sau "Tourbillon retrogade". Astăzi, Hysek oferă şapte colecţii importante, fiecare cu personalitatea sa: Rebel, Duna, Io, Kilada, Abyss, Anegada, VKing. Preţurile sunt pe măsura lucrăturii: pornesc de la 8.000 RON pentru un model Kilada de oţel şi pot ajunge la 230.000 RON pentru Calendarul Perpetuu X-RAY (serie limitată la 30 de piese).

EXTENSII DE LINIE. Bijuteriile cu design avantgardist completează armonios creaţia de ceasuri pentru un rafinament extrem. De exemplu, forma inelelor "Kilada" aminteşte de designul ceasurilor din colecţia cu acelaşi nume. Hysek a deschis şi o linie de instrumente de scris. Îndrăzneala şi inovaţia sunt cuvintele-cheie ale acestei colecţii cu forme ce amintesc de maşinile de zbor din filmele SF.

Impulse România este în topul companiilor care comercializează ceasuri elveţiene în România. Prin magazinele "Galt orologerie elveţiană", Impulse România este reprezentantul unor prestigioase companii orologere elveţiene: Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana şi a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato.

×
Subiecte în articol: high-life ceasuri hysek