x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (GALERIE FOTO) Rochie de mireasa accesorizata cu CIOBURI DE OGLINDA!

(GALERIE FOTO) Rochie de mireasa accesorizata cu CIOBURI DE OGLINDA!

de CS    |    31 Oct 2012   •   16:12
(GALERIE FOTO) Rochie de mireasa accesorizata cu CIOBURI DE OGLINDA!
Sursa foto: Dorin Negrau

Designerul Dorin Negrau si-a lansat aseara, la Biblioteca Nationala, colectia de primavara-vara 2013! Show-ul “LOST” Traditie in modernitate – o provocare! Summer 2013, o colectie care aduce elemente din portul traditional din zona Bihor, folosind ca si element de pornire costumul popular realizat acum 50 de ani de catre bunica designerului, a fost urmarit in prezenta a peste 300 de invitati. Intr-un decor de poveste, cu flori, gazon natural de iarba si ceterasi, Negrau a prezentat oaspetilor 30 de rochii din noua colectie, realizate din materiale de voal, muselina, saten de bumbac, batist (bumbac subtire), pe care le-a asortat cu incaltari care, de asemenea, ii poarta semnatura.

Mireasa colectiei a fost cantareata Francesca Lucarelli, care a cochetat aseara cu postura de model. Ea a fost  primita pe scena pe acordurile muzicii a doi ceterasi din zona Bihor, care au cantat la vioara cu goarna si toba cu talere, fiind acompaniati de aplauzele publicului si ale invitatilor. Rochia de mireasa a colectiei, realizata din voal de muselina si cioburi de oglinda, valoareaza 12.000 ron.

“A fost o placere pentru mine sa colaborez cu Francesca. Este o fata talentata care o sa ajunga departe! In plus, abia astept sa-i ascult piesele la radio. Pana atunci i-am propus insa sa fie mireasa colectiei mele, “LOST” Traditie in modernitate – o provocare! Summer 2013! Francesca a acceptat sa defileze pe podium, mai precis pe gazonul natural de 100 mp de iarba, care a fost in ton cu decorul de flori, intr-o rochie alba, din voal de muselina, accesorizata cu  cioburi de oglinda. E un obicei in zona Bihor ca fecioarele sa poarte coronite din cioburi de sticla, ca sa alunge ghinionul din casa si sa aduca noroc!”, spune designerul Dorin Negrau.

Printre invitatii la eveniment s-a aflat si Monica Tatoiu, care a fost atat de incantata de prezentare, incat la sfarsitul evenimentului si-a ales doua perechi de cizme din piele, pe care le-a cumparat pe loc. Pretul unei perechi de cizme care poarta semnatura Dorin Negrau valoreaza in jur de 700 de ron.

×