x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Geanta de mână și pantofii trebuie să fie obligatoriu de aceeași culoare?

Geanta de mână și pantofii trebuie să fie obligatoriu de aceeași culoare?

07 Iun 2022   •   15:11
Geanta de mână și pantofii trebuie să fie obligatoriu de aceeași culoare?
Sursa foto: Unsplash.com

Geanta de mână și pantofii sunt accesoriile fără de care majoritatea femeilor nu își imaginează viața. Este duo-ul care este nu numai practic, ci în același timp constituie o completare excelentă a ținutei. Până nu demult, regula dominantă în modă era că pantofii trebuie să se asorteze cu geanta de mână. Dar trebuie să fie întotdeauna de aceeași culoare? Cum să alegem pantofii potriviți pentru geantă, astfel încât totul să arate bine?

Pantofii trebuie să fie de aceeași culoare ca și geanta de mână?

Când vine vorba de asortarea genții de mână și a pantofilor, prima combinație la care se gândesc cei mai mulți oameni este cea a culorilor. Desigur, există situații când aceasta funcționează excepțional de bine, însă nu mai este o regulă. Moda de astăzi permite mult mai multă libertate în alegerea genții de mână și a pantofilor.

Cu toate acestea, atunci când completați ținuta de zi cu zi, merită să acordați atenție faptului ca pantofii și geanta de mână să fie menținute în același stil. De exemplu, adidasi Lacoste nu vor arăta neapărat bine cu o poșetă clutch strălucitoare, cu paiete. O completare mult mai bună a acestora va fi o geantă de damă în stil sportiv, lejer.

Cum asortăm geanta de mână la încălțăminte?

Femeile care doresc să creeze o ținută coerentă și armonioasă ar trebui să aibă grijă ca încălțămintea și geanta de mână să constituie un întreg. Prin urmare, nu este recomandabil să combinați diverse tipuri de texturi, modele sau materiale. De exemplu - încălțămintea cu buline nu va arăta neapărat bine cu o geantă cu model animal. Pe de altă parte, o geantă de mână lăcuită nu este cea mai bună completare când vine vorba de pantofi de piele întoarsă.

Dorind să ne asigurăm că întreaga ținută arată într-adevăr bine, trebuie să luăm în considerare și alte elemente ale acesteia, nu numai geanta și pantofii. Dacă hainele sunt menținute într-un stil elegant, discret, nimic nu împiedică ca geanta și pantofii să aibă un aspect ceva mai intens.

Ce geantă de mână alegem pentru pantofii negri?

Când vine vorba de pantofii negri, probabil că fiecare femeie are cel puțin o pereche în garderoba ei. Se potrivesc oricărui stil și pot fi purtați în orice perioadă a anului. Așa că merită știut ce geantă de mână se va potrivi cu încălțămintea neagră clasică.

Este de remarcat faptul că pantofii negri sunt un fundal cu adevărat potrivit atunci când vine vorba de genți expresive în culori puternice. Încălțămintea uniformă, în culoare calmă, va arăta grozav cu o geantă de mână de culoare îndrăzneață, atrăgătoare. Doamnele care doresc un efect elegant și feminin, pot alege să combine pantofii negri cu o geantă de mână argintie sau aurie.

Când vine vorba de pantofi așa îndrăzneți precum cei produși de Dr Martens, asortarea lor cu geanta potrivită poate fi foarte dificilă. Într-o astfel de situație, puteți renunța complet la ea, în favoarea unui rucsac negru confortabil și la îndemână.

În concluzie, regula conform căreia o geantă și pantofii trebuie să aibă neapărat aceeași culoare este depășită de mulți ani. Femeile se joacă din ce în ce mai des cu moda, încercând combinații în afara standardelor, care combinații acum mai puțin de douăzeci de ani ar fi fost considerate drept de prost gust.

 

×