x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ghete de iarnă pentru bărbatul elegant - 5 sugestii de stil

Ghete de iarnă pentru bărbatul elegant - 5 sugestii de stil

17 Noi 2021   •   17:35
Ghete de iarnă pentru bărbatul elegant - 5 sugestii de stil

O pereche de ghete elegante pentru iarnă nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat. O pereche de ghete de iarnă bărbați alese nepotrivit într-o ținută elegantă, poate distruge întregul outfit. Ghetele ideale sunt cele din piele naturală, întrucât oferă o eleganță aparte, dar și confort și comoditate în același timp.

Încălțămintea oferă foarte multe informații despre caracterul unui bărbat, așadar optează pentru o pereche de ghete de iarnă potrivite stilului tău vestimentar. 

Optează pentru o pereche dress boot din piele naturală fără șiret

Printre perechiile de ghete de iarnă bărbați, ar trebui să se regăsească în mod obligatoriu cel puțin un model elegant, din piele naturală. Însăși pielea naturală oferă o eleganță aparte întregii ținute. 

Optează pentru o pereche de ghete Chelsea din piele naturală, în culori precum negru, maro sau gri. Deși clasice, acestea sunt încă în tendințe, fiind capabile să schimbe total aspectul unui oufit. Ghetele Chelsea vă vor ajuta să creați ținute minimaliste, elegante, confortabile, potrivite atât pentru birou, o întâlnire de afaceri, o cină romantică sau un eveniment unde codul vestimentar elegant este obligatoriu. Păstrează o cromatică potrivită atunci când optezi pentru ghete Chelsea în ținutele tale. Alege să le porți alături de o pereche de jeanși simpli sau un costum tip office, modern, în culori închise și un palton în culori apropiate ghetelor.  

Ghetele brogue sunt un model versatil, căpătând în ultimii ani din ce în ce mai multă amploare. Maro, negre, grena, muștar, cu diferite perforații decorative, pot fi ușor adaptate și integrate în ținute office alături de un costum business într-o singură culoare. Optează pentru pantaloni închiși la culoare și un sacou în aceeași nuanță cromatică cu ghetele pentru un look desăvârșit. 

O pereche de ghete jodhpur negre sunt perfecte pentru o ținută elegantă office. Motivul pentru care extrem de mulți bărbați aleg astfel de modele este durabilitatea și calitatea ridicată a ghetelor. Talpa groasă este extrem de utilă în perioadele reci. Optează pentru o pereche de ghete jodhpur negre și un costum elegant pentru o ținută la birou. Combină-le alături de o pereche de blugi confortabili, un palton și o geantă elegantă și vei obține un outfit modern, perfect pentru un eveniment business sau o întâlnire de afaceri. 

Pot ghetele cu șireturi să se integreze în ținute elegante? 

Ghetele Rieker confecționate din piele naturală căptușite cu blană în interior, sunt ideale atunci când temperaturile nu sunt tocmai prietenoase și ai nevoie să adopți un stil elegant. Alege modele din piele mată sau piele întoarsă, cu șireturi sau fără și poartă-le alături de cardigane, paltoane și pantaloni office. 

Ghetele Oxford reprezintă alegerea potrivită pentru o ținută elegantă, atemporală, dar comodă și practică. Designul neted și elegant regăsit la aceste modele, materialul de calitate și versatilitatea oferită, face ca ghetele Oxford să fie considerate cele mai adecvate articole de încălțăminte pentru ținutele elegante. Se regăsesc într-o gamă variată de culori și oferă un aspect vizual îngrijit și curat, datorită designului unic. Pot fi purtate în ținute zilnice la birou, atunci când ai o întâlnire de afaceri, la un eveniment privat sau pentru o ieșire la un restaurant elegant. 

Fie că alegi o pereche de ghete Chelsea maro, Brogue gri, Jodhpur negră, Rieker din piele întoarsă sau Oxoford cu șireturi, magazinul online CCC îți oferă o gamă largă de modele de ghete de iarnă pentru bărbați, potriviți pentru orice ocazie, stil, personalitate și gusturi. Mergeți în magazinele fizice CCC și probați modelul preferat pentru a vă putea bucura pe deplin de confortul și comoditatea pe care ghetele ideale vi le va oferi.

×