x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ieși din anonimat: 7 ținute de nuntă ce te vor pune în valoare

Ieși din anonimat: 7 ținute de nuntă ce te vor pune în valoare

19 Iul 2022   •   15:02
Ieși din anonimat: 7 ținute de nuntă ce te vor pune în valoare
Sursa foto: Unsplash.com

Nunțile sunt ocazia perfectă pentru a căuta cea mai frumoasă rochie de seară. Tu cum îți alegi outfitul pentru petrecere?

Dacă vrei să ieși din anonimat și îți dorești o ținută care să atragă toate privirile invitaților, iată câteva sugestii care te-ar putea inspira!

Rochie cu spatele gol

Întotdeauna rochiile cu spatele gol au fost un simbol al feminității și senzualității. Așa că dacă îți dorești să atragi toate privirile, poți opta pentru o rochie din satin cu spatele gol, pe care o poți accesoriza cu o pereche de cercei tip candelabru și un clutch strălucitor. De asemenea, dacă alegi să porți o astfel de rochie ar fi ideal să optezi pentru o coafură cu părul prins, astfel încât spatele să nu fie acoperit.

Rochie cu paiete

Dacă îți plac ținutele strălucitoare, atunci o rochie elegantă cu paiete ar putea fi o alegere inedită pentru o nuntă. Alege o rochie de tip sirenă, sau o rochie mini, care să îți pună în valoare silueta și să îți permită să dansezi în voie întreaga seară. Iar în privința accesoriilor, încearcă să optezi pentru bijuterii discrete, cu design simplu.

Rochie din satin

Cu o rochie din satin nu ai cum să dai greș la nicio petrecere. Acest material fluid pune în evidență silueta unei femei, iar în același timp oferă o notă de rafinament. În plus, rochiile din satin sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, așa că îți va fi extrem de ușor să găsești ținuta potrivită.

Dacă ești o persoană înaltă, poți opta pentru o rochie maxi din satin, cu decupaj pe picior, pe care o poți asorta cu o pereche de sandale cu toc. În schimb, persoanele minione pot opta pentru rochii scurte din satin, în culori aprinse, cum ar fi verde, roz sau portocaliu. Iar dacă nu ai în garderobă un astfel de model, ține minte că acum ai la dispoziție o gamă variată de rochii pentru nuntă de la Dyfashion.ro, unde găsești zeci de modele de rochii de seară.

Salopetă

Dacă vrei să ieși din anonimat alegând o ținută originală, optează pentru o salopetă elegantă. Poți alege un model clasic, pe negru, sau poți atrage toate privirile purtând o salopetă în nuanțe metalice sau în culori aprinse. Cu o salopetă galbenă sau roșie vei fi, cu siguranță, în centrul atenției. Iar dacă o vei accesoriza cu un colier cu cristale sau cu o pereche de cercei strălucitori, atunci look-ul tău va fi complet.

Rochie vaporoasă din șifon

Pentru un look boem și romantic, poți alege o rochie lungă din șifon. Caută un model cu mânecă lungă și corset, care să îți pună în valoare talia. Iar apoi, completează ținuta cu o coroniță cu flori sau cu un colier discret. Cu o asemenea ținută, te vei simți ca într-un adevărat basm.

Rochie tip sirenă

Dacă te-au fascinat mereu aparițiile lui Marilyn Monroe, te poți inspira din stilul acesteia și poți alege o rochie tip sirenă. Accesorizează ținuta cu o pereche de mănuși lungi și cu un clutch strălucitor și asigură-te că ai ales cele mai extravagante bijuterii.

Rochie midi

Dacă urmează să mergi la o nuntă în aer liber, poți alege pentru o rochie midi, cu imprimeu floral. O astfel de ținută este perfectă pentru petrecerile în grădină, dar și pentru cele organizate pe plajă. În plus, o astfel de rochie îți permite să optezi pentru o pereche confortabilă de încălțăminte, cum ar fi o pereche de balerini sau de sandale cu tocuri kitten.

 

Dacă te pregătești să participi la o nuntă în curând, te poți inspira din sugestiile de ținute pe care ți le-am oferit, pentru a alege un outfit care să atragă toate privirile invitaților.

×