x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

20 Aug 2006   •   00:00

Destinatie / Lux in Fiji - Turtle Island

Descrisa ca fiind una din insulele hiperromantice ale Oceanului Pacific, Turtle Island este un adevarat paradis tropical situat in Insulele Fiji. Perfecta pentru vacante romantice de lux, statiunea de pe insula a fost desemnata de Forbes Magazine, in 2005, ca fiind una dintre cele luxoase, dar si cele mai scumpe statiuni.

Pantofi - Noua colectie Fratelli Rosetti

Producatorul milanez de pantofi de lux Fratelli Rosetti lanseaza o noua colectie pentru toamna-iarna 2006/2007. Tinerii designeri ai casei italiene dau dovada de un simt artistic extrem de dezvoltat si atentie deosebita pentru detalii, realizand o colectie de pantofi ce se evidentiaza prin simplitate, o paleta bogata de culori si materiale foarte scumpe.

Targ - Diamante, diamante, diamante...

Un mare targ de diamante, organizat la Moscova de firma Alrosa, principalul actor de pe piata mondiala a diamantelor, a generat vanzari de aproximativ 28 de milioane de dolari. Cea mai importanta piesa prezentata la cel de-al 16-lea targ international avea 100 de carate, in total fiind cumparate diamante in valoare totala de 21.600 carate.

×
Subiecte în articol: high-life