x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

13 Aug 2006   •   00:00
TOP - Diplomatie americana de lux
Secretarul de stat american Condoleezza Rice a fost inclusa de revista americana Vanity Fair intre primele zece cel mai bine imbracate si elegante femei din lume, alaturi de celebritati precum Oprah, Ren...e Zellweger, Sofia Coppola sau printesa Charlotte de Monaco. Dintre barbati, cel mai bine imbracati sunt David Beckham si George Clooney.

PREMIU - Bijuterii-ceasuri Harry Winston
Celebra casa de bijuterii Harry Winston a sponsorizat pentru al patrulea an consecutiv Festivalul de Film din Taormina (Sicilia - Italia). Ca sponsor oficial al evenimentului, Harry Winston a prezentat pentru prima data doua modele de ceasuri unicat - editie speciala. Este vorba despre Premier Lady Chronograph si Ocean Dive din aur rosu, acestea fiind acordate drept premii castigatorilor festivalului.

VIS - Excelenta pentru hotelurile de lux Taj
Taj Hotels Resorts and Palace este unul dintre cele mai importante lanturi hoteliere de lux din lume, cu numeroase distinctii de excelenta primite de-a lungul timpului pentru serviciile detinute. In acest an, hotelurile grupului au fost cotate ca fiind cele mai bune din lume, in ceea ce priveste locatia, serviciile, facilitatile oferite, precum si calitatea restaurantelor din hotel.

×
Subiecte în articol: high-life