x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

06 Aug 2006   •   00:00

Lansare - Brandul Ecco se extinde in Romania

Brandul danez de incaltaminte Ecco adus in Romania de compania Shoexpert, urmeaza sa deschida in curand noi magazine de prezentare a colectiilor sale de incaltaminte. Dupa cel de la Cluj si Bucuresti din primavara acestui an, Ecco urmeaza cu alte doua noi magazine - urmarind in principal extinderea in Bucuresti si apoi in marile centre comerciale din tara.

Inaugurare - Giorgio Armani a ales Londra

Celebrul design Italian Giorgio Armani va deschide in luna septembrie primul sau magazin independent Armani Casa, in Marea Britanie. Acesta se afla la Londra, oras considerat de Armani cel mai cosmopolit centru urban din lume la ora actuala... "Aici (n.r. - Londra) exista o foarte mare apreciere pentru design si lifestyle, mai ales pentru spatiul interior in care locuiesti", si-a motivat designerul alegerea.

Renuntare - Jimmy Choo, fara director de creatie

Sandra Choi a hotarat sa renunte la colaborarea cu celebrul brand de lux Jimmy Choo. Aceasta a ocupat functia de director de creatie in cadrul companiei si va renunta la contract incepand cu anul viitor. Sandra se pare ca poarta negocieri in aceasta perioada cu alte cateva branduri celebre de lux, in vederea unei noi colaborari.

×
Subiecte în articol: high-life