x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

07 Mai 2006   •   00:00

Rezultate - Gucci, din nou in crestere

Frida Giannini, designerul grupului Gucci, a reusit prin "vanzarile excelente" ale noii colectii de prÃşt-Ã -porter sa aduca Grupului Gucci o crestere de 19 procente pe partea de vanzari, cifra de afaceri a grupului atingand suma de 846,8 milioane de euro. Brandul Gucci si-a consolidat in ultima perioada pozitia pe piata japoneza si franceza.

Cerere - Louis Vuitton se extinde

Parte a grupului LVMH, cel care anul trecut a realizat o cifra de afaceri cu adevarat impresionanta de circa 1.369 miliarde de euro, brandul Lois Vuitton isi continua expansiunea internationala. Dupa Ungaria in Budapesta, Lois Vuitton a deschis noi magazine in Cehia, Turcia, Rusia si Vietnam si a anuntat totodata noi posibile locatii, mai putin insa si in Romania.

Anunt - London Fashion Week, in septembrie

Festivalul de moda de la Londra va avea loc anul acesta intre 18 si 22 septembrie in concurenta directa cu cel de la Milano si se va baza pe colectiile pentru primavara/vara anului 2007. Daca anul trecut acesta a avut loc in februarie, septembrie pentru editia de anul acesta pare sa fie luna ideala, conform lui Hilary Riva, director executiv in cadrul Consiliului Britanic de Moda.
×
Subiecte în articol: high-life