x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

30 Apr 2006   •   00:00

Eveniment - Saptamana Modei Australiene


Intre 26 si 30 aprilie a avut loc a zecea editie a Saptamanii Modei Australiene, un festival ce a fost inaugurat pentru prima data in 1996 si care s-a dorit de la inceput un concurent direct a celor desfasurate la Londra, Paris, Milano sau New York. Doua case de moda australiene au cunoscut o data cu lansarea lor in cadrul acestui festival si consacrarea internationala: Sass&Bide si Collette Dinnigan.

Imaginea - Keira Knightley si Chanel


Celebra actrita britanica Keira Knightley (foto) a fost aleasa de casa de moda Chanel pentru a reprezenta noua imagine a parfumului Coco Mademoiselle incepand cu anul 2007. Keira a declarat ca a semnat un contract in valoare de un milion de dolari pentru o perioada de un an de zile cu Chanel.

Incident - Un alt supermodel arestat


Dupa Kate Mose, un alt supermodel a ajuns in arestul politiei. Astfel, una dintre cele mai bine cotate supermodele din acest moment, May Anderson a fost arestata de politia americana in momentul in care acesta a ajuns pe aeroportul din Miami cu o cursa aeriana ce venea de la Amsterdam. Anderson a fost acuzata pentru consum de droguri si alcool.

×
Subiecte în articol: high-life