x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

16 Apr 2006   •   00:00

Jaguar Super V8 - Incepand cu 120.000 de euro


Super V8 este o limuzina deosebita, ce ofera un lux greu de egalat de alt model existent pe piata. Astfel, modelul Jaguar Super V8 are o putere de 400 CP si combina performantele de exceptie cu dotarile luxoase si tehnologiile exclusive. Sisteme telefonice de navigatie cu ecran tactil si sistemul audio Alpine Premium cu 12 difuzoare controlate prin sistemul de comanda vocala, ecrane video LCD, DVD player si sistemul de sunet sunt numai cateva din dotarile de serie a acesteia.

China - Taxe noi pe unele bunuri de lux


Incepand cu 1 aprilie, Guvernul chinez a decis introducerea unor noi taxe pe consum, respectiv taxe pe diferite produse de lux. Astfel, urmeaza sa fie taxate suplimentar ceasurile de lux, accesoriile de golf si iahturile. Consumul de produse de lux din China este extrem de sensibil la pret, din acest motiv se anticipeaza o scadere puternica a cererii in viitorul apropiat pentru produsele de lux pe aceasta piata asiatica.

Inedit - Givenchy lanseaza Black Box


In urma show-ului Givenchy haute-couture primavara - vara 2006, Ricardo Tisci, directorul de creatie al casei, a dezvaluit noul concept Black Box, realizat pentru a pune in valoare, in fiecare sezon, un accesoriu exclusiv al casei. Lansarea Black Box a avut ca punct de interes o superba pereche de pantofi din satin, cusuti in intregime manual, o creatie originala a lui Hubert de Givenchy.

×
Subiecte în articol: high-life