x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

12 Mar 2006   •   00:00

Amenda - Rolex USA si practicile anticoncurentiale

Rolex USA, filiala prestigiosului fabricant elvetian de ceasuri de lux Rolex, a fost condamnata de Ministerul de Justitie american la plata sumei de 750.000 de dolari, pentru incalcarea unui decret ce va fi insa abrogat in viitorul apropiat. Rolex USA este acuzata de practici anticoncurentiale pe piata pieselor detasabile.

Deschidere - Mandarin Oriental, in Praga

Lantul hotelier de lux Mandarin Oriental dezvolta in prezent un proiect hotelier in Praga. Hotelul va fi inaugurat in cursul acestui an si va avea 98 de camere. Hotelul este gazduit de o cladire din secolul al XIV-lea, care a functionat ca manastire. Situat in centrul istoric al orasului Praga, hotelul include un spa, un restaurant cu o sala decorata in stil baroc si o sala de bal.

Preluare - L’Oreal vrea Body Shop

Body Shop ar putea fi prima achizitie a gigantului industriei de cosmetice L’Oreal. Pana in prezent nu exista nici o oferta oficiala din partea L’Oreal, insa compania a comunicat ca este interesata de Body Shop - conform legislatiei britanice care prevede comunicarea oricarei decizii de achizitie a unei companii britanice.
×
Subiecte în articol: high-life