x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

12 Mar 2006   •   00:00

Initiativa - Muzeele, unite intr-o retea nationala

Muzeul National al Literaturii Romane a pus bazele primei retele nationale a muzeelor, scopul fiind cresterea posibilitatii de accesare a fondurilor europene. Pe langa accesarea de fonduri structurale de la UE, institutia va sustine interesele muzeelor si va identifica metode de dezvoltare pe termen mediu si lung ale acestora.

Picasso - "Dora Maar with Cat", scos la vanzare

Unul dintre cele mai importante portrete facute de Picasso "muzei" sale, Dora Maar, a fost expus saptamana aceasta la Paris. "Dora Maar cu pisica" va fi scoasa la licitatie de Sotheby’s in primele zile ale lunii mai, dupa ce timp de 40 de ani a stat "pitita" intr-o colectie particulara. Panza este evaluata la 42 milioane de euro.

Licitatie - Icoane de mare pret la Alis

"Maica Domnului cu Iisus", o icoana pe lemn fixata in riza de argint de la sfarsitul secolului al XIX-lea, este scoasa astazi la licitatie de Casa Alis pentru 2.000 de lei noi. O alta piesa - "Sfantul Gheorghe victorios" - va intra in competitie la 1.600 de lei. Pe langa acestea, multe tablouri, carti si "maruntisuri" din argint sau metale comune isi asteapta cumparatorii.
×
Subiecte în articol: high-life