x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion INFO

INFO

28 Ian 2007   •   00:00

Monavissa - O noua competitie
Casa Monavissa scoate astazi la licitatie 187 de obiecte de arta decorativa, plastica si carti. Vor incerca sa va "fure" banii "Arlechin pe fond verde" (foto), o pictura a Georgetei Naparus (8.000 de lei), un tablou de Sorin Ionescu, "La malul marii", (5.500 de lei) sau "Peisaj citadin" al lui Spiru Chintila (4.700 de lei). Sau poate vreti o carte de Minulescu, "De vorba cu mine insumi", sau "Istoria Moldo-Romaniei" de la 1858.
AFP Photo/Mediafax

Christie’s - Batalie pentru bunurile regelui
Peste 850 de obiecte - argintarie, piese Faberge, mobilier, tablouri - ce au apartinut fostului rege al Greciei, George I, s-au dat cu 18,4 milioane de euro la o licitatie Christie’s la Londra. Un succes rasunator, avand in vedere ca ele fusesera evaluate la 2,28 milioane de euro.

MNAR - Din nou cu Antoine Bourdelle
Iubitorii de arta mai au timp, pana la 4 februarie, sa admire operele lui Antoine Bourdelle de la Muzeul Nationala de Arta (MNAR). Durata expozitiei a fost prelungita datorita afluxului de public.
AFP Photo/Mediafax

Cipru - Icoana furata, dar salvata
O icoana a Fecioarei Maria si alte cinci nepretuite obiecte de arta bisericeasca au fost salvate de ciprioti inainte de a fi vandute la licitatie la Sotheby’s New York. Obiectele fusesera furate din Cipru prin anii ’30 si dupa invazia turca din 1974.

×
Subiecte în articol: high-life