x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

26 Noi 2006   •   00:00

MAGAZIN - Louis Vuitton in Ucraina
Celebra casa de marochinarie Louis Vuitton a inaugurat in aceasta saptamana primul sau magazin din Kiev. Printre clientii marcanti ai casei franceze se numara chiar fostul premier ucrainean, Ioulia Timochenko. Magazinul din Kiev este al 366-lea al marcii prezenta in 52 de tari din intreaga lume.

FOTOMODEL - O noua victima a anorexiei Modelul brazilian Ana Carolina Reston, in varsta de 18 ani, s-a stins din viata la data de 14 noiembrie, suferind de anorexie. In acelasi timp, celebra casa franceza de lux Chanel este de parere ca lumea modei nu poate fi facuta vinovata in vreun fel de existenta anorexiei in randul manechinelor.

Automobil - Primul cabriolet de cristal
Constructorul francez de automobile in serie limitata PGO s-a asociat cu compania Swarovski pentru a crea o versiune inedita a modelului cabriolet Cevennes. Caroseria automobilului a fost acoperita in totalitate de circa 300.000 de cristale Swarovski. Totul a fost realizat manual, in atelierele Roadblock din Paris. Cabrioletul Cevennes se inscrie astfel in noile linii haute couture, ca simbol al elegantei si rafinamentului.

×
Subiecte în articol: high-life