x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion La modă și confortabili - care pantofi sunt cea mai tare tendință a sezonului?

La modă și confortabili - care pantofi sunt cea mai tare tendință a sezonului?

26 Iul 2022   •   13:54
La modă și confortabili - care pantofi sunt cea mai tare tendință a sezonului?

Știai că încălțămintea reprezintă primul lucru pe care oamenii îl văd la tine atunci când vă întâlniți? Cu toții iubim pantofii, indiferent de stil și mereu există câte un spațiu disponibil pentru încă o pereche. Majoritatea dintre noi ne orientăm mai mult către designul atractiv și culorile vibrante și subestimăm calitatea materialului și gradul de confort al pantofilor. Poate părea dificil să găsești încălțămintea care să bifeze toate aceste atuuri, dar află că de fapt este un lucru foarte ușor de realizat.

Care sunt pantofii perfecți pentru stilizarea ținutelor de vară pentru birou?

Crezi că o pereche de sneakers, ori teniși de damă nu pot fi purtați la job? Dacă ai un stil de viață activ, un job dinamic și multe drumuri de făcut, află că încălțămintea pe care o porți face diferența.

  • Teniși / sneakers cu rochie și accesorii statement

Alege o rochie simplă sau tip maxi la care să adaugi o pereche uni de sneakers ori teniși, într-o nuanță neutră și fără imprimeuri. Completează ținuta cu frumusețea unui colier statement și a unor brățări late. Astfel îți asiguri o ținută practică, fashion, confortabilă, iar senzația de picioare obosite va fi înlocuită cu una relaxată, inclusiv după o zi hiper-activă.

  • Teniși / bascheți și denim

Cu toții iubim combinația clasică dintre pantofi sport și piese din denim. Intră pe https://epantofi.ro/c/epantofi/marca:converse și selectează modelul de încălțăminte sport pentru ținute relaxate de birou și pentru un nivel optim de confort al picioarelor. Asortează pantofii sport cu o pereche de jeans evazați sau stil boyfriend, adaugă o cămașă casual, un sacou simplu și un colier statement.

  • Teniși cu pantaloni din piele

Dacă ai un job cu dress-code mai permisiv, atunci profită și experimentează combinații stilistice îndrăznețe. Dacă nu ai chef de clasicii blugi, atunci optează pentru o pereche de pantaloni negri din piele ecologică și adaugă o pereche de teniși albi sau negri. Pentru ocazii formale, poți încălța o pereche de mocasini din piele naturală disponibili pe https://epantofi.ro/c/epantofi/marca:ara și care vor asigura un look sofisticat și confortabil în același timp. Cine a spus că outfit-urile office sunt plictisitoare?

  • Teniși cu pantaloni creion

O altă sugestie pe care ți-o recomandăm vizează asocierea tenișilor cu o pereche de pantaloni creion. Îmbracă un tricou uni, un sacou și ești gata pentru o nouă zi de job.

 

 

De ce sunt sneakers-ii un ‘’must-have’’ pentru garderoba ta? De ce merită să deții cel puțin o pereche?

Sneakers-ii pot fi încadrați atât în stilul sport, sau casual, cât și în outfit-uri smart-casual pentru ocazii elegante. Sneakers-ii sunt încă în trend – verifică modele pentru vara aceasta. Îi poți asorta la orice – rochii midi, fuste din denim, fuste din mătase sau material gros, pantaloni de trening, orice model de blugi, pantaloni din piele ecologică, ori pantaloni stil chino.  

În funcție de materialul din care sunt fabricați și de designul pe care îl au, aceste modele de încălțăminte pot fi integrate în mai multe categorii. Astfel sneakers-ii clasici din piele naturală, care oferă durabilitate, rezistență crescută la uzură și un aspect impecabil ce imprimă un aer de eleganță oricărei ținute. Sneakers-ii din pânză impresionează prin varietatea de culori și imprimeuri, ce oferă outfit-ului un aer nonconformist.

Referitor la partea superioară, piața oferă la momentul actual modele de sneakers înalți, ideali pentru pantaloni scurți, rochii sau fuste. Sneakers-ii scurți garantează confort termic în sezonul cald mai ales și permit încălțarea ușoară. Dacă te numeri printre femeile mignone, atunci adaugă câțiva centimetri cu ajutorul popularilor sneakers cu platformă, o alternativă îndrăgită a pantofilor incomozi cu toc.

Atunci când vine vorba despre încălțăminte de sezon, investește în modele versatile care se asortează ușor diverselor combinații stilistice. Mizează pe avantajele materialelor de calitate care rezistă în timp la utilizări frecvente, permit ventilația necesară mai ales în zilele caniculare și care își păstrează aspectul ca în prima zi.

 

×