x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Cele mai bune 10 cadouri pentru un sportiv – cele mai bune branduri sport în magazinul multi-brand Sportano.ro

(P) Cele mai bune 10 cadouri pentru un sportiv – cele mai bune branduri sport în magazinul multi-brand Sportano.ro

13 Iul 2022   •   10:50
(P) Cele mai bune 10 cadouri pentru un sportiv – cele mai bune branduri sport în magazinul multi-brand Sportano.ro

Ai fost mereu inspirat să alegi cadourile perfecte pentru prieteni și familie, dar ai la muncă un coleg pasionat de sport și acum te afli în pană de idei. Cu miile de produse de specialitate de la Sportano, nici un munte nu e prea înalt. Înainte de a lua o decizie, descoperă ce tip de sport preferă și de aici te descurci sigur.

Persoanele cu un stil de viață activ merită remarcate și apreciate pentru curajul lor, determinarea și perseverența de care dau zilnic dovadă. Ai posibilitatea să alegi din sute de branduri de top, echipamente pentru sporturile de sezon, accesorii rezistente la condiții extreme și design-uri aparte, care vor aduce un zâmbet sincer persoanei pe care dorești să o surprinzi.

Cadouri inedite pentru pasionații sporturilor de iarnă

Cei care iubesc sporturile de iarnă adoră provocările care le testează limitele, senzația de adrenalină și sentimentul de încredere pe care îl conferă activitățile în condiții delicate. Sportano.ro încurajează activitățile în natură și depășirea permanentă a zonei de confort. Magazinul sport se adresează atât începătorilor, cât și profesioniștilor orientați către noi rezultate. Așadar, acum ai posibilitatea de a-i demonstra prietenului tău respect și susținere pentru pasiunea lui, mulțumită echipamentelor complete și accesoriilor practice pentru sporturile de iarnă, de la producători renumiți care și-au lăsat amprenta în această industrie – Alpina, Atomic, Billabong, BUFF, Dynafit, La Sportiva.

Când selectezi echipamente de schi, pune preț pe calitate și materiale rezistente. Orientează-te către echipamente de schi din material care elimină umezeala - geci impermeabile și călduroase, sau pantaloni de schi impermeabili și dotați cu izolație pentru confort termic.

Cadouri practice și cool pentru alergare

Iubitorii de jogging se vor bucura de un echipament electronic pentru monitorizarea activității sportive, a pulsului și a numărului de calorii arse. O idee inspirată sunt și sacii/suporturile care oferă sprijin suplimentar rinichilor. O parte importantă a echipamentului de alergare o reprezintă încălțămintea. Magazinul sport prezintă colecția de încălțăminte profesională pentru jogging, cu talpă anti-alunecare, materiale respirabile, dotate cu rezistență anti-uzură și anti-coroziune și care asigură stabilitate și confort piciorului în timpul efortului.

Dacă sărbătoritul preferă ciclismul, atunci trebuie apreciat și mai mult, deoarece bicicletele nu poluează și nu aglomerează traficul. Ce cadouri putem dărui iubitorilor de ciclism? O pereche de pantofi speciali pentru ciclism, fără de care ciclismul este practic imposibil.

Cadouri pe care iubitorii sporturilor nautice le vor aprecia

Înotul a fost mereu apreciat de toată lumea. Înotul contribuie la dezvoltarea armonioasă a corpului, corectarea problemelor de la nivelul coloanei și la tonifierea mușchilor. Sporturile nautice sunt o modalitate plăcută de a-ți depăși frica de apă, de mare, de necunoscut. Fie că sărbătoritul este expert la înot, fie și-a descoperit de curând noul hobby, sigur va fi impresionat de o nouă cască rezistentă pentru protecția urechilor și a părului. 

Magazinul sport te inspiră și prin selecția chic de genți sport, încăpătoare, fabricate din materiale durabile și cu capacitate ridicată de transport a echipamentului, accesoriilor și hainelor de schimb. Impresia pe care o vei lăsa va fi cu atât mai bună cu cât, geanta poartă sigla unor branduri răsunătoare la nivel mondial – Aqua-Speed, Arena, Nike, Orca, Quiksilver, plus multe alte nume importante adunate în gama de produse Sportano.

Cadouri impresionante pentru drumeții

Mișcarea în natură implică diverse tipuri de activitate, lucru care impune purtarea echipamentului corespunzător de protecție împotriva celor mai comune riscuri. Compania poloneză Sportano îți recomandă echipamente profesionale și accesorii pentru fiecare ramură de activitate outdoor, pe categorii și niveluri de experiență.

Un termos este excelent pentru drumeții și camping, dar și pentru uzul de zi cu zi. Termosurile sunt fabricate din materiale inoxidabile, iar băuturile sunt păstrare la temperatura optimă chiar și o zi întreagă, dovedindu-se o idee minunată în orice sezon.

Lanternele frontale sunt indispensabile în cursul drumețiilor cu durată de câteva zile. De exemplu, acestea sunt eficiente când ai nevoie de mâini în timp ce montezi un cort noaptea, în timp ce gătești, mergi la baie sau te deplasezi pe întuneric.

Îmbunătățește calitatea vieții și transformă hobby-ul în profesie cu echipamentele selectate de magazinul sport. Varietatea de produse pentru adulți și copii, echipamente pentru începători și avansați, materiale de calitate superioară, accesorii de protecție și livrare promptă - acestea sunt câteva dintre motivele pentru care iubim Sportano.

×