x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) Pregătește-te pentru Summer Black Friday 2023 pe Notino.ro! – Reduceri de 40% la parfumuri de brand

(P) Pregătește-te pentru Summer Black Friday 2023 pe Notino.ro! – Reduceri de 40% la parfumuri de brand

12 Iul 2023   •   16:44
(P) Pregătește-te pentru Summer Black Friday 2023 pe Notino.ro! – Reduceri de 40% la parfumuri de brand

Dacă nu ai aflat de Summer Black Friday 2023, vino la Notino.ro. Acesta este magazinul online de cosmetice și parfumuri numărul unu în Europa care are cele mai avantajoase prețuri la produse originale, de brand.

Summer Black Friday 2023 este cel mai așteptat eveniment de cumpărături de pe Notino, cu 15-40% reducere la produsele de brand renumite în întreaga lume. Acest magazin are peste 82.000 de produse unice, de calitate superioară, aduse de la 1.500 de branduri globale sau locale.

Reducerea pe Notino se aplică la mii de produse marcate cu Summer Black Friday. Toate produsele sunt originale și convenabile ca preț. Notino este considerat de mult timp cel mai mare e-shop din Europa, aici găsești orice parfum de brand dorești, rapid, fără stres, iar produsele comandate sunt expediate în aceeași zi când au fost comandate.

Folosește codul summer la coșul de cumpărături de Black Friday de vară la Notino.ro și poți cumpăra parfumul preferat la un preț convenabil. Există parfumuri de lux în ediție limitată care vin la prețuri bune în această perioadă și în ambalaje de lux, ce pot fi cadouri frumoase chiar și pentru cele mai exigente persoane. De exemplu, parfumul Dior Sauvage pentru bărbați are note lemnoase, o aromă unică și un aer enigmatic.

Black Friday-ul de vară Notino.ro vine cu o linie de parfumuri ce vor fermeca prin arome pe oricine. Gama include parfumuri de vară, care învăluie corpul din cap până în picioare. Astfel de produse de marcă pot fi găsite și în magazinele Notino din București, din Mega Mall și Promenada Mall.  Parfumurile de pe Notino sunt 100% originale, au arome deosebite, intense, de durată și reprezintă idei de cadouri perfecte pentru persoanele dragi care au un stil întotdeauna impecabil.

De asemenea, pe Notino există și alte surprize grozave, o serie de cutii pline cu parfumuri iconice, produse de brand, care sunt în cantități limitate și în ambalaje elegante. Summer Black Friday aduce reduceri mari la sute de produse, din care fac parte și cosmeticele de vară, cum ar fi:

  • Cosmetice cu SPF mare, pentru o bună protecție solară a pielii în timpul unei expuneri la soare
  • Produse de machiaj rezistente la apă, care sunt potrivite pentru zilele caniculare de vară
  • Articole pentru îngrijirea părului, ce poate fi uscat de soare
  • Parfumuri de vară cu arome fresh, floral-fructate, care te fac să te simți mai bine și plin de energie de la prima pulverizare.

Summer Black Friday 2023 va fi cu siguranță cel mai mare eveniment de reduceri din această perioadă. Notino vine însă și cu alte surprize, oferte, promoții și oportunități interesante. În acest e-shop de TOP ai o serie de avantaje:

  • Poți încerca parfumurile sau cosmeticele comandate din gama Try it First, care sunt livrate cu o mostră gratuită ce poate fi testată acasă
  • Produsele pot fi gravate cu laser cu mesaje speciale sau dedicații (pe sticluța parfumurilor selectate) și astfel transformate în cadouri personalizate
  • Poți cumpăra produse cosmetice în recipiente mici, ideale pentru avion și călătorii
  • Ai posibilitatea de a opta pentru ambalarea tip cadou la produsul selectat, într-o cutie elegantă, de lux, astfel poți pregăti celor dragi o surpriză și mai frumoasă.

La Notino.ro livrarea este GRATUITĂ la produsele bestseller, la numeroase parfumuri și alte produse cosmetice populare, la comenzi substanțiale și la articolele din gama lichidare de stoc. Magazinul oferă și vouchere cadou în valoare de 100-400 RON la cumpărarea de parfumuri și produse cosmetice de brand. Aceste vouchere sunt valabile doar pe o perioadă de un an și pot fi utilizate fiecare o singură dată.

Pentru a afla la timp noutățile de la Notino.ro, îți sugerăm să instalezi pe smartphone și aplicația mobilă (care se descarcă de pe App Store sau Google Play), să te abonezi la newsletter-ul acestui magazin și să urmărești și paginile sale de pe rețelele de socializare – Facebook, Instagram. Aplicația Notino de pe smartphone este chiar o necesitate, dacă vrei să afli imediat noutățile și promoțiile cele mai noi și avantajoase din acest an.

 

 

×